Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bozatlı Ailesi de Hayırseverler Kervanında..

Baba Yakup Bozatlı’ya eşlik eden Genç İşadamı Abdullah Bozatlı da, gurur tablosu içinde yer alırken, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’den büyük övgü al

Ekonomi   A+a-


AVİ VALİ ile 8gunhaber
Bozatlı Ailesi de Hayırseverler Kervanında..
Bölgemizin tanınmış ailelerinden Bozatlı Ailesi, İskenderun’a Ticaret Meslek Lisesi yaptıracak.
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in makamında düzenlenen protokol töreninde gurur ve verilen bir söz daha vardı. 24 derslikli Yakup Bozatlı Ticaret Meslek Lisesi’nin ardından kapıyı bir kez daha çalıp bir de eğitimci eşi Sınıf Öğretmeni Adalet Bozatlı’nın adına bir okul daha yaptıracağı sözünü veren Yakup Bozatlı, uzun yıllardır hayallerini süsleyen bir hayır işini gerçekleştiriyor olmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.
Baba Yakup Bozatlı’ya eşlik eden Genç İşadamı Abdullah Bozatlı da, gurur tablosu içinde yer alırken, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’den büyük övgü aldı.

 

İskenderun Bitişik Mıntıkası Tosçelik Fen Lisesi ile Sefa Atakaş Denizcilik Lisesi arasındaki 21 bin metrekare alana yapılacak Yakup Bozatlı Ticaret Meslek Lisesi’nin 8 ayda bitirilmesini isteyen ve artan sürede de bir de anaokulu yaptırılması isteyen Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’e “Nasıl uygun görürseniz efendim” yanıtı tüm mütevaziliğiyle Yakup Bozatlı’dan geldi.
 
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de, Bozatlı ailesiyle tanıştığı günden bu yana yaptıkları işleri takdir ettiğini ve verdikleri okul sözünü yerine getirdikleri için de ayrıca mutlu olduğunu belirtirken, hayırseverliğin bir bağımlılık haline geleceği için devamının geleceğinden de emin olduğuna vurgu yaptı.
Türkiye’nin en büyük zenginliğinin genç nüfus olduğuna vurgu yapan Vali Lekesiz şöyle konuştu: “Yakup Bey sevdiğim bir işadamı, durdurak bilmeden koşan koşturan memleketi için çırpınan insanlara daha fazla istihdam sağladıkça keyif alan değerli bir işadamımız. Yakup Bey’e eğitime yatırım yapıp yapmadığını, önem verip vermediğini sorduğumda, “Siz nasıl arzu edersiniz” nezaketinde bulundu. Bu bir başlangıç biz biliyoruz ki, dünyada da görüyoruz. Yerin altında servette fışkırsa yetişmiş insan gücü yoksa bu fışkıran servet zenginliğe dönüşemiyor. İnsan kaynaklarınız fazla gelişmemişse sahip olduğunuz potansiyeli, serveti zenginliğe dönüştüremiyorsunuz. Türkiye olarak geleceğe yönelik en büyük zenginliğimiz genç nüfusumuz. Bu anlamda eğitime yapılan yatırımlara destek veriyoruz. Hayırseverlik bağımlılık yapan bir iştir. Yarın temelini atacaksınız ayrı bir lezzet, açılışını yapacaksınız o çocukların cıvıltısı ellerinde bir buket çiçekle gelip Yakup Amca diye o ayrı bir keyiftir.
 
Tüm mütevazilikleriyle Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i dinleyen Yakup Bozatlı ile Abdullah Bozatlı, eğitim yatırımlarına yeni başlarken, birkaç yıl içerisinde Bozatlı ailesinin Annesi Sınıf Öğretmeni Adalet Bozatlı adına da bir okul yaptırmak isteklerini dile getirdiler.
 

Bozatlı Ailesi de Hayırseverler Kervanında.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş