Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İstanbul'da Hatay Günleri

İstanbul Hatay Günleri’nde İskenderun Belediyesi’nin standı da gezildi

Gündem   A+a-

İstanbul Hatay Günleri’nde İskenderun Belediyesi’nin standı da gezildi
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: “İskenderun görülmeye değer güzellikte bir kent”
 
İskenderun Belediyesi, İskenderun’un tanıtımına katkı sağlamak amacıyla İstanbul’da Hatay Günleri etkinliğinde bu yıl da stant kurdu.
İstanbul Feshane’de düzenlenen Hatay Günleri Fuarı, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in katılımıyla açıldı.
Fuarda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’un tarihi ve doğal güzellikleriyle görülmeye değer bir kent olduğunu belirterek, herkesi İskenderun’a davet etti.
İstanbul Hatay Günleri etkinliğinin açılışına, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Hatay Milletvekilleri, Belediye Başkanları, işadamları, oda, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
İstanbul’da Hatay Günleri’nin açılışında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’un hoşgörü, barış ve kardeşlik içerisinde yaşanan bir kent olduğunu belirtti.
Eşi Dr.Ümran Civelek’in de katıldığı etkinlikte, İskenderun’un coğrafyası ve halkıyla güzel bir kent olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sanat, kültür, spor, sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetleri yaşama geçirdik. Altyapıya çok önem verdik. Halkımıza eşit hizmet götürdük. İskenderun Türkiye’nin önemli bir ticaret merkezidir. Tarihi, doğal güzellikleri görülmeye değerdedir. Herkesi İskenderun’a bekliyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, etkinlikte Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Hataylılar Dernek Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kaçar’a anı tabağı verdi.
Etkinlikte, İskenderun Belediyesi’nin stantları da gezildi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, stantı ziyaret eden konuklarla sohbet etti.
İskenderun Belediyesi’nin kurduğu stantı ziyaret edenlere, İskenderun’u tanıtan ve çalışmaları yansıtan CD, broşür, kalem, bülten vs. verilirken, panoda da aynı şekilde İskenderun’un ve çalışmaların fotoğrafları yer aldı.
İstanbul’da Hatay Günleri 7 Nisan 2013 Pazar gününe kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar