Skip Navigation Links

Karasayar’dan 8. Gün Haber’e Ziyaret

Ziyarette çalışmalar hakkında bilgi veren vekil Karasayar, bölgedeki yatırımlara medyanın olumlu katkı vermesi gerektiğine dikkat çekti.

Gündem   A+a-


Karasayar’dan 8. Gün Haber’e Ziyaret 
Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri, 8. Gün Haber Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette çalışmalar hakkında bilgi veren vekil Karasayar, bölgedeki yatırımlara medyanın olumlu katkı vermesi gerektiğine dikkat çekti. 8. Gün Haberin dürüst, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışını beğendiklerini ve sürekli takip ettiklerini belirten Karasayar, Hatay’ın Ak Parti İktidarından önce ihmal edildiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetten dile getiren 8. Gün haber Sahibi Gökhan Gökpınar, Vekil Karasayar ve ekibine başarılar diledi.

Hatay milletvekili Orhan Karasayar konuşmasının devamında şöyle dedi; “Biz memlekete hizmet etmek için varız, bizim amacımız bu. Yapmayacaksak çeker gideriz. Daha iyi yapanlar gelir. Bu işten para kazanmak isteyen varsa ticaret yapmak isteyen varsa bıraksın gitsin o işe baksın. Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde Allah rızası için insanlarla hizmet etmek için geldik. Ak Parti iktidara geldikten beri Hatay’a bundan önce gelen hizmetlerin 15-20 kat daha fazlası geldi. Yeni projelerimiz var 15e yakın bunları halata geçirmeye çalışıyoruz. Vatandaşa soruyoruz, basına soruyoruz İskenderun için ne eksiğimiz var. Eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Hükümet olarak yapılması gerekenleri yaptık yapmaya da devem ediyoruz. Çok ciddi projelerimiz var bunları hayata geçiriyoruz. Arsuz yolunu sıcak asfalt almakla ilgili, Demirçelik’e 2. bağlantı yolu, yurt projelerimiz, yeni hastane projelerimiz bunların birçoğunda belli mesafeler kaydettik. Mal Müdürlüğü hizmet binası, Sağlık Grup Başkanlığı yeri, diş hastanesi, engelli merkezimiz, köylerle ilgili çok ciddi yatırımlarımız. Hükümet olarak biz masaya yatırıyoruz İskenderun’un hangi köşesine ne yapabiliriz.
Yerel düzeyde İskenderun dünyanın en düzenli mimarisi en güzel olan, imarı en güzel olan en yaşanabilir şehir olması gerekiyor. CHP siyaset anlayışıyla bunun yapılmayacağını biliyoruz. Bundan sonra ki süreçte iktidarımızın önceliği İskenderun belediyesidir. İskenderun Belediyemiz kadarda Hatay Büyükşehir belediyesi de çok güçle büyükşehir belediyesi olacak. Hatayımızın ekonomik gelişmesinin yanında hizmet sektöründe de belediyecilikte de şehircilikte de gelişmesinin, vatandaşlarımızın ve bizlerin arzu ettiği şekilde bu başarıyı hep birlikte sağlayacağız.
Ak Parti daha aday çalışmalarına başlamadı. Aday adaylık süreçlerimiz var. Arsuz’da da teşkilatlarımız oluşacak. Arsuz tatil turizm dinlenme açısından Akdeniz’in dünyanın en özellikle ilçelerinden bir tanedir. Arsuz’un ilçe yapılmasında ki en büyük hayallerden bir tanesi de oydu. İskenderun dünyanın ticaret merkezi, Arsuz’da dünyanın turizm merkezi olsun. Potansiyel var, denizimiz var, dağımız var, yamaç paraşütümüz var, 60-70 Km uzaklıkta inanç turizmimiz var. Dünyanın en tarihi şehrimiz Antakyamız var. Bunları bir bütün düşündüğümüz zaman, Arsuz’unda dünyanın en güçlü turizm bölgesi olmaması için hiçbir neden yok. Yıllarca Hatay ihmal edildiği gibi bizim iktidarlık dönemlerimizde dışında Hatay’da kalıcı bir devlet yatırımı görmedik. Biz Hatay’ın iğnesinden ipliğine kadar 10 yılda imar ettik. Yıllarca ihmal edilmişti. Şuanda Türkiye’de en fazla hizmet alan bölgelerden biriyiz. Adalet Bakanımızın katkısı milletvekili arkadaşlarımızın katkılarıyla, teşkilatlarımız ve halkımızda vermiş olduğu destekle, Başbakanımızın Hatay’a olan özel sevgisi hep elimizi güçlendirdi. Bundan sonraki süreçte tabi ki Arsuz bizim en önemli ilçelerimizden bir tanesi, Ak Partinin hizmet anlayışı belediyecilikle Arsuzlumuz 3-5 yıl içinde çok ciddi mesafeler alır. Başbakanımız belediyecilikten gelen bir isim, belediyeciliğin en ince ayrıntısına kadar, Arsuz gibi özellikli bölgelerde belediye Ak Partili olduğu zaman oraya birçok imkanın gelmesi dünya çapında turizm proje planı yapılıp bir köşeden başlamada çok etkili olur. Arsuz’da farklı hesaplar peşine düşülüp sen, ben kavgasına girilirse Arsuzumuzun geleceği adına çok olumsuzluklar olur. Önümüzdeki yerel seçimlerde umarım Arsuz’un geleceği için hareket edilir. Arsuz’u güçlendirmek büyütmek için hareket edilir. İnsanlar Arsuz’un geleceği açısından bakarsa Arsuzumuz çok kısa sürede çok ciddi mesafeler kateder.Yerel seçimlerde umarım halkımız daha duyarlı olurlar.”
 

Karasayar’dan 8. Gün Haber’e Ziyaret videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet