Skip Navigation Links

Hassa “Gülkent’te İlk Servis”Projesi Açılışı

‘’Gülkent’te İlk Servis ’’ SODES projesi adıyla, Gülkent İlkokulu/Ortaokulu’na kazandırılan voleybol ve basketbol

Spor   A+a-

 
Hassa “Gülkent’te İlk Servis”Projesi Açılışı
 
‘’Gülkent’te İlk Servis ’’ SODES projesi adıyla, Gülkent İlkokulu/Ortaokulu’na kazandırılan voleybol ve basketbol sahasının açılışı yapıldı.
Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç, İlçe emniyet Amiri Ali Çolak, İlçe J.Blk Kom.V. Üsteğmen Resul Kaya, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Mehmet Bolat ,köy muhtarı ve halkın katılımıyla Basketbol ve Voleybol sahasının açılışı gerçekleştirildi.
 
Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, yaptığı konuşmada;" Her medeniyet yükselirken ticareti ile teknolojisi ile sanatı ile olduğu gibi sporu ile de yükselir. Bilindiği üzere günümüzde yapılan bir çok uluslar arası sportif aktivitelerde güçlü devletler madalya sıralamasında ilk sıraları almaktadır.Eski medeniyetlerde de bir ticaret merkezinin, bir tiyatronun yanında hemen spor etkinliklerinin de yapıldığı bir stadyum bir arena yükselir. Biz de bu minvalde diğer alanlarda gelişirken spor alanında da gelişeceğiz İlçemizde bu sene yeni bir spor salonu yapılacak, mevcut stad sahası sentetik çim haline gelecek bu sene SODES projeleri çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü faaliyetlerine ilişkin 2 proje geçti ve şimdi de hep beraber bunlardan Gülkentte İlk Servis isimli projemizi açıyoruz .İnşallah buradan şampiyon sporcular yetişir Gülkentlilere hayırlı olsun " dedi.
Daha sonra Hassa Ortaokullar arası Kız Voleybol Maçı Turnuvasında Finale kalan Hassa Derviş Paşa Ortaokulu ile Yuvalı Ortaokulu arasında voleybol maçı oynandı. “Kupa bahane,dostluk şahane” tezahüratları arasında oynanan final maçının galibi, setleri 2-1 skorla alan Yuvalı Ortaokulu oldu.
Kaymakam Bülent TEKBIYIKOĞLU,maçın sonunda her iki takımı da başarılarından dolayı kutlayarak kupa ve hediyelerini oyunculara verdi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet