Skip Navigation Links

İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkan Vekili Kadir Doğan Mustafa Kemal Üniv

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Deniz Ticaret Odası Başkan Vekili Kadir Doğan, Deniz Ticaret Odası Müdürü Ahmet Özerdem ve Yönetim Kurulu Üyelerin

Gündem   A+a-

İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkan Vekili Kadir Doğan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Hüsnü Salih Güder’i Ziyaret Etti


Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Deniz Ticaret Odası Başkan Vekili Kadir Doğan, Deniz Ticaret Odası Müdürü Ahmet Özerdem ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Deniz Ticaret Odası Başkan Vekili Kadir Doğan Rektör Güder’in yeni görevini kutlayarak yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Ayrıca İskenderun’da Denizcilik faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda desteklerini beklediklerini söyledi. Deniz Ticaret Odası olarak Mustafa Kemal Üniversitesi ile işbirliği içerisinde yürüttükleri Avrupa Birliği projelerinin olduğunu bundan sonraki projelerde de işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise: “Sektörlere hizmet eden bir eğitim anlayışı içerisinde olup ilimize katkı sağlamak istiyoruz. Üniversite olarak denizcilik faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Denizcilik alanında bilgili, kalifiye gençler yetiştirmek istiyoruz. Denizcilikle ilgili önemli projelerimiz mevcut olup Denizcilik Yüksekokulu için yakın zamanda hayata geçireceğimiz 3 katlı gemi şeklinde bir bina inşa etmeyi düşünüyoruz. Bu konuda İskenderunlu sanayici, işadamları, kurum kuruluşların ve sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Üniversitemizi ve ilimize geliştirmek adına sizlerle her türlü işbirliğine hazırız.”dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet