Skip Navigation Links

“Olaylardan Üzüntü Duyuyorum”

Evinde istirahat ettiğini belirten Koç “Bizler görevimizi yaparken, tarafsız olmak zorundayız.'

Spor   A+a-

 
Saha Komiseri: “Olaylardan Üzüntü Duyuyorum”
 
Pazar günü Payas Stadındaki maçta konuk 44 Malatyasporlu futbolcuların saldırısına uğraması sonucu ambulansla hastaneye kaldırılan Maçın Saha Komiseri Zafer Koç, olaylardan üzüntü duyduğunu söyledi.
 
Evinde istirahat ettiğini belirten Koç “Bizler görevimizi yaparken, tarafsız olmak zorundayız. Hiçbir takımın durumu bizi ilgilendirmiyor. Ama kim yaparsa yapsın bu tür hareketleri ve davranışları tasvip etmiyoruz. Pazar günü konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile devam eden maçta, Payas Belediyespor’un attığı beraberlik golü sonrası biranda 44 Malatyasporlu yedek kulübesi teknik heyet ve futbolcuların orta hakeme doğru koştu. Maçın 4. Hakemi bana, ‘bunları dışarı çıkar’ diye talimat verdi. Bende sahaya girerek, konuk oyunculara, ‘lütfen yerimize geçelim’ uyarısında bulundum” dedi.
Maçın orta hakemini aralarından almaya çalıştığı sırada konuk oyuncuların saldırarak, ağza alınmayacak küfürler savurduklarını anlatan Saha Komiseri Koç “Bu da yetmezmiş gibi fiili saldırıda bulunarak, benim üzerime çullandılar. Emniyet güçlerinin yardımı ile saldırıdan kurtuldum. Vücudumda darp izleri oluştu, bende spor ahlakına uymayan davranışlarda bulunan konuk oyunculardan şikâyetçi oldum. Bu tür saldırılar spor ahlakına yakışmadığı gibi Türk futboluna da yakışmadı. Kim yaparsa yapsın, ismi ne olursa olsun, sportif davranışlarda kim bulunurlarsa bulunsun, onları kınıyorum” diye konuştu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet