Skip Navigation Links

Zeki Bölükbaşı Zamanla Yarışı Kaybetti!

Polis memuru Zeki Bölükbaşı Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne yetiştirilseydi, belki de bugün aramızda olacaktı..

Gündem   A+a-


POLİS CENAZE TÖRENİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Polis memuru Zeki Bölükbaşı kalp krizi sonrası Devlet Hastanesi yerine tam donanımlı Kardiyoloji ünitesi bulunan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne yetiştirilseydi, belki de bugün aramızda olacaktı..
 

 
Zeki Bölükbaşı Zamanla Yarışı Kaybetti!
İskenderun Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Zeki Bölükbaşı’nın halı saha futbol maçı sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi bir çok soruyu da beraberinde getirdi.
Kalp krizlerinde çok önemli olan zaman mefhumu iyi kullanılamadığından 39 yaşında 2 çocuk babası Polis Memuru Zeki Bölükbaşı’nın hayatına mal oldu.
Meslektaşlarının gözyaşlarına boğulduğu Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde de tüm müdahaleler Zeki Bölükbaşı’nı hayata döndürmeye yetmedi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Zeki Karaoğlan ve Kardiyoloji Uzmanı Doktor Nihat Özer, kriz sonrası tam donanımlı bir Kardiyoloji ünitesine sahip bir hastane olan Gelişim Hastanesi yerine Devlet Hastanesi’ne götürülen Bölükbaşı’nın zamanla yarışı kaybettiğine dikkat çektiler.
Kalp krizi anında en yakın tam donanımlı bir Anjio ve her türlü müdahale imkanı bulunan Kardiyoloji ünitesi bulunan bir hastaneye gidilmesi gerektiğine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Doktor Nihat Özer, Anjio ve pil takma işlemine rağmen Polis Memuru Zeki Bölükbaşı’nı hayata döndüremediklerini söylerken, Gelişim Hastanesi’ne nakil sırasındaki gecikme konusunda da üzüntüsüne dikkat çekti.
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Zeki Karaoğlan da üzüntüsünü ifade ederken, Dünya’nın neresinde olursa olsun kalp krizi anında hastanın en yakın tam donanımlı bir kardiyoloji ünitesi bulunan hastaneye ulaştırılması gerektiğine vurgu yaptı ve maalesef gecikme olması nedeniyle Polis Memuru Zeki Bölükbaşı’nın vefat ettiğini söyledi.
Doktor Zeki Karaoğlan şöyle konuştu: Bölgemizin Anjio ve Kardiovasküler Cerrahi ünitesine sahip en donanımlı kuruluşlarından biriyiz. Hatay bölgesinde Mustafa Kemal Üniversitesinde, Antakya’da Özel Defne Hastanesinde ve İskenderun Körfezi’nde de Özel Gelişim Hastanesi’nde Kardiovasküler Cerrahi ve Anjio ünitesi mevcut. Erzin’den Dörtyol’dan Antakya bölgesinde en yakın başvurulması gereken yer biziz. Bugün bu konuda kötü bir deneyim yaşadık. 1974 doğumlu genç bir polis arkadaşımızı kaybettik. Bütün arkadaşlarımız elinden gelen bütün tıbbı imkanları kullandı ama maalesef kaybettik. Allahtan rahmet ve ailesine baş sağlığı diliyorum.”
 
 

Zeki Bölükbaşı Zamanla Yarışı Kaybetti! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet