Skip Navigation Links

Şampiyonların İmdadına da Ticaret Borsası Yetişti

'İskenderun'un Hızır Acil Servisi' Ticaret Borsası, Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı 'Okullar Hayat Bulsun' projesine tam destek vermeğe devam ed

Gündem   A+a-


Şampiyonların dadina/" target="_blank">İmdadına da Ticaret Borsası Yetişti
“İskenderun’un Hızır Acil Servisi” Ticaret Borsası, Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı “Okullar Hayat Bulsun” projesine tam destek vermeğe devam ediyor.
Aslında bakanlığın projesi henüz yokken de okullara her türlü maddi ve manevi desteği yapan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, bu kez de Hentbol’da Hatay şampiyonu olan İskenderun Gazi İlköğretim Okulu Hentbol Takımı’nın sponsoru oldu.
Gazi İlköğretim Okulu Hentbol Takımı sporcularının eşofmanlarını bağışlayan Engin Vayısoğlu’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren okul idaresi ve sporcular, Türkiye şampiyonasında İskenderun’u temsil etmeden önce eşofmanlarının üzerinde “İskenderun Ticaret Borsası” yazılı bir şekilde objektiflere poz verirken oldukça mutluydular.
 
Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Ali Koç, “ Milli Eğitim Bakanlığı'nın “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında Ticaret Borsası, bu projeye destek vererek eğitime vermiş olduğu katkıları bize gösterdi. Biz de İskenderun Gazi İlköğretim Okulu olarak Hatay’da Hentbol 1. si olduk. Okul olarak karşılayamadığımız hentbol takımının eksiklerini sağolsun İskenderun Ticaret Borsası karşıladı, onlara önce okulum adıma sonra İskenderun adına çok teşekkür ediyorum. “ dedi.
 
İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteti Engin Vayısoğlu :da yaptığı konuşmada, “Biz İskenderun için yaptığımız her katkıda düşüncemiz geleceğimiz olan bu çocukları elimizden geldiğince sahiplenmek, biliyorsunuz en önemli şey eğitimdir. Eğitim konusunda öğretmenlerimiz, devletimiz elinden geleni yapıyorlar, bazı konularda eksik kalabiliyor. Bizde üzerimize düşen görevi yaptık. “ diyerek desteklerinin devam edeceğini söyledi.
Öğrenciler İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na, ileride daha başarılı yerlere geleceklerine dair söz verdiler.
 


İskenderun Ticaret Borsası Gazi İlköğretime Yardım ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet