Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Ekmekte Kalite Ve Hijyen Fiyattan Daha Önemli'

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı Dörtyol'a Geldi

Gündem   A+a-

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı Dörtyol’a Geldi
 
“Ekmekte Kalite Ve Hijyen Fiyattan Daha Önemli”
 
Türkiye Fırıncılar Federasyonu (TFF) Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı cumartesi günü Dörtyol’a gelerek fırıncı esnafıyla görüş alışverişinde bulundu.
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı tarafından çiçekle karşılanan Türkiye Fırıncılar Federasyonu (TFF) Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı ekmekte fiyattan daha önemli olanın kalite ve hijyenin sağlanması olduğunu belirterek, rekabet ortamı olmayan bir yerde kalitenin olmasının mümkün olamayacağını, bu nedenle rekabet ortamının fiyat yerine kalite ve hijyen konusunda yaşanması gerektiğini belirtti.
Hatay Fırıncılar Odası Başkanı Semir Şabanoğlu’un trafik kazasında yaşamını yitiren kardeşinin cenaze törenine katılmak ve taziyede bulunmak amacıyla Hatay’a geldiğini belirten Türkiye Fırıncılar Federasyonu (TFF) Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı; “Üzüncü bir olay için ilinizde bulunuyorum. Ama bu ziyaret kapsamında Federasyonumuzun üyesi kuruluşların temsilcileriyle görüşerek sektörün sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerinde bulunmak istedik. Değerli başkanımız bizleri davet ettiler. Gördüğüm birlik ve beraberlik tablosundan oldukça memnun kaldığımı ifade etmek isterim” dedi.
Perakende Satış Yönetmeliğinin bir an önce çıkarılması için çaba sarf ettiklerini ve bakanlıklarla görüştüklerini belirten Genel Başkan Balcı Dörtyol ve Payas’daki fırıncı esnafının sorunlarını da dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu.
Çöpşiş Restauranda verilen öğle yemeğine Türkiye Fırıncılar Federasyonu (TFF) Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın yanı sıra Nizip Fırıncılar Odası Başkanı Abdullah Saygılı, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve çok sayıda fırıncı esnafı katıldı.
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar