Skip Navigation Links

Nehir Derneğinden İBİŞLE Çocuk Şenliği

Nehir Derneği, 24 Mart Pazar günü Antakya Kültür merkezinde saat 13.30'da Sanatçı Ümit Kaplan'ın katılımı ile bir çocuk şenliği gerçekleştirecek.

Gündem   A+a-

Nehir Derneğinden İBİŞLE Çocuk Şenliği
Nehir Derneği, 24 Mart Pazar günü Antakya Kültür Merkezinde saat 13.30'da İBİŞ karakteri ile tanınan Sanatçı Ümit Kaplan'ın katılımı ile bir çocuk şenliği gerçekleştirecek.
Nehir Derneği Başkanı Mehmet Aksu yaptığı açıklamada;
'' Derneğimizin ilgilendiği yardımcı olduğu 130 yetim çocuğumuz ve aileleri var,bu çocuklarımız bayramlarda bayramlık giydiriyoruz,okulların açılma döneminde kırtasiye ve malzeme yardımı yapıyoruz,zaman zaman gıda yardımları yapıyoruz ,bu yetim çocuklarımızdan 10 tanesine ise her ay eğitim bursu veriyoruz.Yetim ve öksüz çocuklarımıza sahip çıkarak onların eğitilmelerini,topluma kazandırılmalarını ve sosyalleşmelerini sağlamaya çalışıyoruz.Belirli zamanlarda gezi,piknik ve yarışmalar düzenleyerek aktiviteler yapıyoruz.
Her cumartesi derneğimizde ilköğretim grubu yetim çocuklarımızla toplanıyoruz.Eğleniyoruz,yeni şeyler öğreniyoruz ve oyunlar oynuyoruz.
24 Mart Pazar günü ise , yetim çocuklarımızın ve tüm çocukların aileleri ile katılabilecekleri bir çocuk şenliği yapacağız.İBİŞ'in katılacağı şenliğimizde çocuklarımızın da performanslarını izleyeceğiz.
Şenliğimize herkes davetlidir,Çocuk şenliğimize giriş ücretsizdir . Sizlerde çocuklarınızla programımıza katılabilir,Allah'ın yetimleri gözetin emri gereğini yapabilir ve Peygamberimiz Hz.Muhammed'in bizlere emanet ettiği bir yetim çocuğun başını okşayabilir onların sahipsiz olmadıklarını onlara kanıtlayabiliriz.
Şenliğimizde yarışmalar ve aktivitelere katılan çocuklarımıza da bazı hediyelerimiz olacaktır.Antakya Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz etkinlikte 24 Mart Pazar günü saat 13.30'da sizleri çocuklarınızla beraber aramızda görmek istiyoruz.''dedi.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet