Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Spor Tırı’nı ziyaret etti

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek,kentimize gelen Spor Tırı’nı ziyaret etti.

Spor   A+a-

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Spor Tırı’nı ziyaret etti
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) işbirliği ile kentimize gelen Spor Tırı’nı ziyaret etti.
‘Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun’ projesi kapsamında Spor Tırı İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda bir gün süreyle konuşlandı.
 
 İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Herkes İçin Futbol (HİF) İskenderun Sorumlusu Murat Ünal, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kamil Turan ve Spor Tırı sorumlularının eşliğinde, Spor Tırı’nı gezdi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Spor Tırı’nın konuşlandığı Atatürk Anıt Alanı’nda oluşturulan portatif basketbol sahasında basket atışı, portatif futbol sahasında penaltı atışı yaptı.
Portatif futbol ve basketbol sahasında spor etkinliğine katılan çocuklarla sohbet eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sporun yararlarına değindi.
Spor Tırı’nda düzenlenen ‘Tır Müzesi’ni de inceleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, anı defterine duygu ve düşüncelerini aktardı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet