Skip Navigation Links

Reyhanlı Küçük Sanayi Sitesinin Yapımına Bu Yıl Başlanıyor

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi,sanayi sitesinin yapımına bu yıl başlanılacağını söyledi.

Gündem   A+a-

Reyhanlı Küçük Sanayi Sitesinin Yapımına Bu Yıl Başlanıyor
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, yaklaşık 30 yıllık bir hasrettin bittiğine işaret ederek, sanayi sitesinin yapımına bu yıl başlanılacağını söyledi.
 
 
Reyhanlı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin olağan kongresinde konuşan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, sanayi sitesi ile iglili çalışmaların hızla sürdüğünü, bu aşamada belediye olarak üzerlerine düşen görevi de yaptıklarını belirtti. Şanverdi, "Yıllardır hayalini kurduğumuz sanayi sitesi ile ilgili sadece elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyduk. Şu ana kadar tüm çalışmalarımız aksamadan devam etti. 240 bin m2’lik alan kooperatif adına tescil edildi. Proje çalışması devam ediyor. 2013 yılı içerisinde ihaleye çıkarılacak ve inşaata başlanılacak” dedi.
 
İLK ÖDENEK 600 BİN TL
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, ilk ödeneğin 600 bin TL olduğunu söylediği sanayi sitesi için gerekli ödeneğin bakanlıkça karşılanacağını belirterek ihtiyaç duyulan ödenek zaman içerisinde karşılanacağını söyledi. Başkanımız "Çevre illerdeki sanayi sitelerinde inceleme yapıldı. ilçemizdeki sanayi sitesi modern olacak, ileriye dönük olarak yapılacak ve ucuza mal olacaktır" diye konuştu.
 
 
PROJE BİR AYDA TAMAMLANACAK
Hatay Reyhanlı Küçük Sanayi Sitesi için başlatılan proje çalışması bir ayda tamamlanacak. Bakanlıkça onaylanmasından sonra da ihaleye çıkarılacak ve en kısa sürede inşaata başlanılacak. Şanverdi, en az 100 M2’lik olacak işyerlerinin yanında çıraklık okulu, eğitim binası ve idari binalar, cami de yapılacağını ifade ettiği sanayi sitesinin Reyhanlı'nın en az 30 yıllık bir hasretinin sona ermesi olarak değerlendirdi.
Kooperatif binasında yapılan genel kurula kooperatif başkanı Koray Döner, Makinistler Tornacılar, Demircler Odası Başkanı S. Sırrı Ataş, Marangozlar Odası Başkanı Mehmet Ateş, çok sayıda üye katıldı. Genel kurulda alınan kararlar oy birliği ile kabul edildi. Dernek Başkanı Ataş, Başkan Hüseyin Şanverdi ile Meclis üyesi Mennan Şıhanlıoğlu'na, sanayi sitesi için verdikleri destekten dolayı birer plaket verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet