Skip Navigation Links

Nefes Kesen Operasyon

İskenderun polisi görülmemiş bir operasyona imza atarak yaklaşık 10 yıldır aranan Umut Kart’ı güpe gündüz düzenlenen operasyonla ele geçirdi.

Gündem   A+a-

 
İskenderun polisi görülmemiş bir operasyona imza atarak yaklaşık 10 yıldır aranan Umut Kart’ı güpe gündüz düzenlenen operasyonla ele geçirdi.
Asayiş şube ekipleri yaptıkları çalışmaların arından Kocatepe Mahallesi 343 sokak üzerinde bulunan evde umut Kart’ın olduğunu tespit etti. Operasyonu oldukça gizli yürüten polis mahalleye Cenaze aracı ve Belediye otobüsleriyle girdi. Cenaze aracı aranan kişinin evinin önüne geldiğin de ise içerisinde bulunan polisler 10 yıldır aranan umut’un üzerine doğru koşunca ortalık bir anda karıştı. Karşısındakilere silahını çekip ateş eden Umut Kart, uzun süre polis ile çatıştı. Kimsenin zarar görmemesi için önem gösteren ve silah kullanmayan polis, aranan kişiye teslim ol sorun çıkmadan silahını bırak çağrısı yapmasına rağmen havaya ateş açmaya devam etti. Çevresi tamamen sarılı olan kişi evinin yanında bulunan berber dükkânına giderek burada bulunan berberi rehin aldı. Çevredeki yakınlarının da saldırısına uğradı. Olay mahalline özel hareket polislerin de çağırmasıyla olaylar kontrol altına alındı. Çevreye rast gele ateş açan umut’u gören yakınları ise polise saldırmaya çalıştı. Bazı saldırganlar ile polis arasında yaşanan arbedene toplam 9 kişi gözaltına alındı.
Çok sayıda suç dosyası bulanan ve 10 yıldır polis tarafından aranan Umut Kart, cenaze aracıyla düzenlenen operasyonla kıs kıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet