Skip Navigation Links

'Edip Dağlıoğlu'nun kilise ve vakıfla hiçbir hukuki bağlılığı yok'

Sayın Edip Dağlıoğlu'nun kilisemiz ve vakfımızla hiçbir hukuki bağlılığının olmadığını bu vesile ile bir daha dile getirirken, bu konularla ilgili yet

Gündem   A+a-

İstanbul Süryani Katolik Vakfı Başkanı Zeki Basatemir, İskenderun’da mahalli basında ve haber portallarında resmi açıklamalar yaparak Süryani Kilisesi’nin temsilcisi olarak kendini lanse eden Edip Dağlıoğlu’nun kilise ve vakıfla hiçbir hukuki bağının olmadığını yaptığı yazılı açıklamada duyurdu.
İskenderun Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan uzun yıllar Zafer Sineması olarak kullanılan binanın yeniden restore edilmesi ile ilgili olarak resmi açıklamalar yapan Edip Dağlıoğlu’nun hukuki hiçbir bağının olmadığını duyururken, İskenderun’da kilise ilgili konularda Anadolu Havarisel Episkoposluğu Başkanı Mgr. Luigi Padovese, inşaat ve günlük işlerle de İlyas Demirci’nin çalışmalara yardımcı olduğunu duyuran İstanbul Süryani Katolik Vakfı Başkanı Zeki Basatemir, “Bizim bunun haricinde İskenderun’da hiçbir temsilcimiz ve yetkilimiz yoktur. Ayrıca, İskenderun Suryani Katolik Vakfı senelerce önce maalesef tefsiye edildiği için böyle bir vakıf yoktur. Bazı internet sitelerinde ve basında çıkan yazılarda Sayın Edip Dağlıoğlu’nun adı İskenderun Vakıf Başkanı olarak zikredilmektedir ve bu işlerde yetkili kişi olarak tanıtılmaktadır.
Sayın Edip Dağlıoğlu’nun kilisemiz ve vakfımızla hiçbir hukuki bağlılığının olmadığını bu vesile ile bir daha dile getirirken, bu konularla ilgili yetkili kurumun İstanbul Süryani Katolik Vakfı olduğunu arzederim” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet