Skip Navigation Links

Civelek'ten Çelik İş Sendikasına Ziyaret

Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, çelik iş yönetimine görevlerinde başarılar diled

Gündem   A+a-

Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, çelik iş yönetimine görevlerinde başarılar diledi ve kent için yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sendika Başkanı Metin Önde, sendika olarak kente ve bu bölgeye yatırım yapanların yanında olacaklarının altını çizdi.
 
İskenderun Belediye Başkanı Civelek, Çelik İş Sendikası Şube Başkanı Metin Önde ve yönetim kurulu üyelerini makamlarında ziyaret etti. Nezih ve sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Civelek, Çelik İş Sendikası yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, kent için yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi. Bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sendika Şube Başkanı Önde, “Kent için yaptığınız hizmetleri yakından takip etmekteyiz. Kent için gerçekten önemli projelere imza attınız, bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Biz her zaman için kentimiz ve bu bölge için yatırım yapanların yanlarında olacağız” dedi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet