Skip Navigation Links

Halil Şahin'den Adaylık Sinyali

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin,” gerçekten ihtiyaç varsa aday oluruz “dedi.

Gündem   A+a-


halil şahin mega tv 8.gün haber ile 8gunhaber
İTSO BAŞKANI ŞAHİN MEGATV’YE KONUŞTU…
HALİL ŞAHİN: İHTİYAÇ VARSA ADAY OLURUZ
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin,” gerçekten ihtiyaç varsa aday oluruz “dedi.
Şahin, Mega TV ve Mega RADYO’da canlı olarak yayınlanan programda, Genel Müdür Semir Yazıcı ile Haber Müdürü Ömer Soylu’nun ülke ve bölge ekonomisine dair sorularını yanıtladı.
İzleyiciler ve dinleyenlerden yoğun ilgi gören programa konuk olan başkan Halil Şahin, ülke gündeminin öncelikli olarak ekonomi olması gerektiğini belirterek,”Son derece hassa bir dönemden geçiyoruz. Uygulanan ekonomi politikası işadamlarının önünü açar nitelikte. Yeter mi dersiniz yetmez ama daha da iyisi olabilir. Orta Doğu’da yaşanan olaylar birçok sektörde sıkıntılar yarattı. Yeni Türk Ticaret kanunu iş dünyasına büyük faydalar sağlayacaktır” dedi.

 
 

İŞADAMI DÜRÜST, ÇALIŞKAN VE PAYLAŞIMCI OLMALI
Şahin, “işadamı profili bana göre dürüst, çalışkan ve paylaşımcı olmalı. Bizler İTSO’da görev yaptığımız süre içerisinde bunlara dikkat ettik. Yapılan bu çalışmalara rağmen ülkemize bölgemize ve İskenderun halkına daha fazla görev borcumuzun bulunduğunu idrak ediyoruz. Bizlere gösterilen ilgiden güvenden ve katkılardan dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
İTSO ÖNEMLİ BİR KURUM
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölge de ticaretin gelişmesi için çalışma yaptıklarını belirten Şahin,”Buradan tüm arkadaşlarımıza bir daha da şunları söylemek istiyorum. Muhtemelen Haziran ayında seçimler yapılacak. Kimse kimseyi üzmesin. Kırmasın. Yarın seçim biter yüz yüze bakacaksınız. Şahsi menfaatleri ön plana çıkarmak doğru değil. Burası önemli bir kurum. Buraya değer katmak zorundayız” diye konuştu
İHTİYAÇ VARSA ADAY OLURUZ
Şahin, yeniden aday olacak mısınız sorusuna ise ,”Gerçekten ihtiyaç varsa aday oluruz. Geri dönmem konusunda ısrar eden arkadaşlarımız üyelerimiz var. İTSO Başkanı olacak kişi koltuktan güç almak için değil, koltuğa değer katmak için var olmalı. Bu çok önemli bir husus. Şahsım hiçbir zaman şahsi işlemler için bu koltuktan güç almadı. Her zaman görev yaptığım süre içerisinde gerek üniversitelerin gelmesinde, gerek İskenderun’un haklarının savunulmasında,bölgeye gelecek yatırımlarda ve elimizden geldiğince ekip arkadaşlarımla birlikte ,sivil toplum kuruluşlarına kamu kurum ve kuruluşlara destek olduk ”
ÇEVREYE HER ZAMAN DUYARLI OLMALIYIZ
İskenderun Körfezinde yatırım yapacak alan kalmadığını ifade eden Şahin,”Bölgemiz sanayi alanında hızla gelişiyor. Demir çelik üretiminde Marmara’yı geçtik. Bölgemiz aynı zaman narenciye ve tarım alanında ülkenin önemli bir bölgesi. Sanayi kurulacak yerlerin buna göre yerleri iyi tespit edilmeli. Bu konuda herkes çevreye insan sağlığına çok dikkat etmeli. “ifadelerini kullandı.
 
 

Halil Şahin'den Adaylık Sinyali videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet