Skip Navigation Links

Ülke Ekonomisine Katkı Sunmayı Hedefliyoruz

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Gündem   A+a-


TÜMSİAD 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Tümsiad Şube Başkanı Ertürk: Ülke Ekonomisine Katkı Sunmayı Hedefliyoruz
Tüm Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
TÜMSİAD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun'da bir araya geldi. Derneğin İskenderun'da faaliyete girmesiyle Hatay genelinde üye sayısını 100'e ulaştıran ve yıl sonuna kadar 500 üyeyi yakalamayı hedefleyen TÜMSİAD, Hatay genelinde teşkilatlanma çalışmalarını yoğunlaştırdı.
TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk, burada yaptığı konuşmada, "Hatay genelinde teşkilatlanıyoruz. Merkezimizi İskenderun'a kurduk. Yönetim kurulu üyelerimiz ise Kırıkhan, Reyhanlı İskenderun ve çevre ilçelerden oluşuyor. Türkiye genelinde 55'den fazla ilde derneklerimizi kurduk ve üye sayımız da her geçen gün artmaktadır." dedi.

 
 
 Dernek hakkında bilgiler veren Ertürk, "2005 yılında kurulan bir derneğiz. 2013 yılı itibari ile 12 bini aşan üye sayımız ile en çok üyesi bulunan sivil toplum kuruluşuyuz. Yapılanmamız genel merkez tarafındandır. Bizi diğer derneklerden ayıran farkımız ise biz KOBİ'leri seçen bir derneğiz. AB üyelerinin dahil olduğu yaklaşık 37 tane ülkesinde temsilcilerimiz bulunmaktadır." dedi.
Hatay ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Ertürk, "Bulunduğumuz ile katma değer sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." diye konuştu. Suriye olaylarına da değinen Ertürk, "Temennimiz Suriye olaylarının bir an önce sona ermesi akan kanların durması, bölgemizin ekonomik ve sosyal andan güçlenmesini arzu etmekteyiz." ifadelerini kullandı.
İskenderun Körfezi'nin enerjiye ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekleyen Ertrük,"Termik santraller konusunda çevreyi kirletmeyen, enerji üretimine karşı değiliz, ancak çevreye zarar varan tüm etkenlere karşıyız." açıklamasını yaptı.
 
 


Ülke Ekonomisine Katkı Sunmayı Hedefliyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet