Skip Navigation Links

Bizden söylemesi!!!

Tüm önemli sorunlara neşter vurularak büyük oranda çözüme kavuşturulan bir İskenderun'da, Nüfus Müdürlüğü gibi hayati önem taşıyan bir kurumun hala

Gündem   A+a-

Seçilmiş ve atanmışların dikkatine!
-Yıkılmaya yüz tutmuş bu binada can ve mal güvenliğinden söz etmek mümkün değil!!!
-Fiziki yetersizliği nedeniyle kalabalığın yarattığı izdihama bir de aşırı sıcaklar eklenince tansiyon ve kalp hastalarının can güvenliğinden söz edilemez!!!
-İşlemlerin bizzat vatandaşın kendisi tarafından yapılması yasal bir zorunluluk olduğundan çok yaşlı vatandaşların değil o ortamda 1 saat durması, merdivenleri inip çıkması dahi büyük bir tehlike!!!
-Dik ve tehlikeli merdiveninden bir çok kişinin düşerek kol ve bacaklarını kıran vatandaşların bilgisi kayıtlarda yerini almışken, seçilmiş ve atanmışların ellerini çabuk tutması gerekiyor..
-İskenderun’da seçilmiş ve atanmışların el birliği yaparak çözüme kavuşturulan bir çok devasa problemin yanında ‘küçücük’ bir problem olan İlçe Nüfus Müdürlüğü binası için erteleme zamanı geçmiştir..

Bizden söylemesi!
Tüm önemli sorunlara neşter vurularak büyük oranda çözüme kavuşturulan bir İskenderun’da, Nüfus Müdürlüğü gibi hayati önem taşıyan bir kurumun hala yıkılmaya yüz tutmuş bir binada olması üzüntü veriyor.
Memurların özverili çalışmaları sayesinde hızlı yürüyen işler, vatandaşın en kısa sürede binadan çıkmalarına neden olurken, nüfus müdürlüğü binasında çalışan onlarca memurun gün boyu can ve mal güveliğinden yoksun bir şekilde çağ dışı ortamı solumak zorunda olmaları tepkilere neden oluyor.
Yıkılmaya yüz tutmuş, can ve mal güvenliğinden kesinlikle bahsetmenin mümkün olmadığı İskenderun İlçe Nüfus Müdürlüğü binası sorunu, seçilmiş ve atanmışların el birliği yapmaları halinde çözüm üretmesiyle mümkün olabilir.
Her gün yüzlerce insanın uğramak zorunda olduğu, fiziki yetersizliği nedeniyle de saatlerce beklemek zorunda kaldığı İskenderun İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde, yaz sıcaklarıyla birlikte uzun süre kalmak tehlike arzediyor.
Yıkılma tehlikesi, aşırı sıcaklara bir de kalabalığın yarattığı izdiham eklenince çekilmesi mümkün olmayan çileye, gün boyu vatandaşların arasında dolaşan fareler de eklenince isyan ettiren bir tablo ortaya çıkıyor..
Taşınması bir çok kez söz konusu olduğu halde kurumlar arası bürokrasi çıkmazı ve tahsis problemleri nedeniyle bir türlü çözüme kavuşmayan İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının merdivenlerinden bir çok kişinin düşerek ayağını ve kolunu kırdığı biliniyor.
Binanın tarihi bir özelliği olması ve hiç restorasyondan geçmemesi, çürümüş yapıda farelerin de gün içerisinde vatandaşların arasından geçtiğini görmek mümkün olabiliyor.
İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu’nun bir çok kez yoğun uğraş vermesine rağmen daha iyi bir binaya taşınması söz konusu olmazken, tüm seçilmiş ve atanmışların el birliğiyle bu sorunu çözmesi azami önem taşıyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet