Skip Navigation Links

Esnaf Odalarının Geleneksel Oda Toplantısı

Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam vekili Abdullaziz Aydın,'esnaflar ekonominin can damarını oluşturuyor' dedi.

Gündem   A+a-


ESNAF ODA TOPLANTISI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
ESNAF ODALARININ GELENEKSEL DAYANIŞMA TOPLANTISI
Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam vekili Abdullaziz Aydın,"esnaflar ekonominin can damarını oluşturuyor" dedi.
İskenderun'da esnaf odalarının her ay düzenlemiş olduğu geleneksel dayanışma toplantısına katılan Aydın, sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğini söyledi.
Aydın, İskenderun bölgesinde büyük bir ekonomik hareketlilik yaşandığını belirterek,''Esnaflar ülke ve bölge ekonomisinin kalkınmasında ve sağladıkları istihdam ile önemli bir işlevi yerine getiriyorlar. Bizler mülki amirler olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız. Gelişen ve kalkınan bir İskenderun, Hatay ve Türkiye için ele ele vermeliyiz''
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Başkanı Halil Şahin ise ülke ve bölge ekonomisinin kalkınması için çalıştıklarını belirterek,''Bu tip dayanışma toplantılarına büyük önem veriyor elimizden geldiğince katılmaya büyük gayret gösteriyoruz. Esnaflar ekonominin sigorta görevini görmektedirler. Oda başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı candan teşekkür ediyoruz'' dedi.
İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat ise her ay geleneksel olarak bu toplantıların devam ettiğini belirterek,''Bu toplantıları bir gelenek haline getirdik. Amacımız birlik ve beraberliğin sağlanmasının yanında esnafın her yönden gelişmesi için çalışmalar yapmaktır. Toplantıda esnaf oda başkalarımız ile yaşanan sorunlar ve sıkıntılar ile ilgili çözüm yolları arıyoruz''diye konuştu.
Düzenlenen toplantıya İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ile İskenderun'da faaliyet gösteren 14 oda başkanı katıldı.
 
 

Esnaf Odalarının Geleneksel Oda Toplantısı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet