Skip Navigation Links

Dönen’e, “Dön!” Çağrısına Tepkiler Büyüyor

“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday ol” çağrısında bulunan CHP Belde Başkanları tüzüğü çiğnediler

Gündem   A+a-


MEHMET DÖNEN 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 

 
İskenderun İlçe Teşkilatının bilgisi dışında düzenlenen basın toplantısına katılan ve eski CHP ve DYP’li Mehmet Dönen’e “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday ol” çağrısında bulunan CHP Belde Başkanları tüzüğü çiğnediler..
Dönen’e, “Dön!” Çağrısına Tepkiler Büyüyor..
Eski CHP’li ve DYP’li Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen’in CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olması için çağrıda bulunan 40 bin seçmene sahip Bekbele, Denizciler, Sarıseki, Azganlık ve Karayılan Beldeleri’nin CHP’ye sadece 3 bin 600 oy çıkaran CHP Belde Başkanları’nın düzenlediği basın toplantısı aynı zamanda büyük bir skandala neden oldu.
CHP’nin İskenderun’daki tüm belediye başkanları, meclis üyeleri ve belde başkanlarının grup başkanı olan İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve yönetim kurulunun bilgisi dışında yapılan basın toplantısında Mehmet Dönen’in adaylığa davet edilmesi CHP örgütlerinde tepkiye neden oldu.
8. Gün Haber sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ın telefonla aradığı CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, basın toplantısına katılan CHP Belde Başkanları’ndan açıklama isteyeceklerini ve yönetim kurulu olarak da tüzüğün emrettiği şekilde konuyu değerlendireceklerini söyledi.
Basın toplantısı düzenleyerek de eski CHP ve DYP’li Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen’in CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olması çağrısında bulunan bir çok muhtarın da MHP ve AK Parti tabanından olması nedeniyle de kafalarda soru işaretleri oluştu.
Düzenlenen toplantıya CHP Sarıseki Belde Başkanı İhsan Saygılı, Karayılan Belde Başkanı Mustafa Kemal Saygılı , Azganlık Belde Başkanı Hacı Karakuş, Denizciler Belde Başkan yardımcısı A. Fuat Ağca, Bekbele Belde Başkanı Hanifi Uygunbaş, Kavaklıoluk Köyü Muhtarı Sedat Bakır, Sarıseki Karşıyaka, zafer, çağlayan mahalle muhtarları , Kaledibi Köyü muhtarı Bestami Sezik, Karayılan Canova Mahalle muhtarı İbrahim Genç, Deniziciler Şirinyurt, Çamlık, fatih, Akdeniz mahalle muhtarları , Bitişik köyü muhtarı Tahsin Kaya, İl genel meclis üyesi Nurettin Ağca, Akarca Köyü muhtarı Erdoğan Sert ,bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ilçe çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
 
 
 
 


Dönen’e, “Dön!” Çağrısına Tepkiler Büyüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (5) adet yorum var.
Hanifi hoca 14 Nisan 2017 Cuma
Bu beldelerde az oy çıkmasının sebebi önüne koyulan halktan kopuk adaylardır , Mehmet Dönen e karşı çıkılıyorda Lütfi Savaş mı CHPliydi aday yapıldı ? Artı bu beldelerin oyu küçümsenmeye çalışılmış açın bakın çoğu ilçe CHP örgütleri 1000 - 1500 oy çıkarmış koca ilçeler diyorum açın bakın. 3600 oy yarın bir gün 1000 oya düşmesin.
ALİ FUAT AĞCA 16 Mart 2013 Cumartesi
ARKADAŞLAR CHP NİN HATAY BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN LIĞINI ALA BİLMESİ İÇİN DİĞER PARTİLİ VATANDAŞLARIMIZINDA OYLARINA İHTİYACIMIZ OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ BU VİZYONA SAHİP KİŞİ SN MEHMET DÖNEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM AYRICA BU GÜN YAPILAN KAHVALTI ORGANİZESİNDE DENİZCİLER CHP TEŞKİLATININ HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR BEN ŞAHSIM ADINA İSTEYEREK GİTTİM..SAYGILARLA...
misafir 16 Mart 2013 Cumartesi
sayın mehmet dönen geçmişte partimize çok büyük emekleri geçmiş bir liderdir ve hatayın tamamnıda oturmuş ve halen fiilen çalışmakta olan kadroları vardır cumhuriyet halk partisi tabanı sonuna kadar mehmet beyin yanında olacaklardır.
Oğuzhan TERLEMEZ 16 Mart 2013 Cumartesi
Sayın Mehmet Dönen İnşallah aday çıkar ve kazanır.Kazanması halinde Hatay 'ın iyi bir hizmet göreceğini düşünüyorum.Ve Kendisini AİLEMLE beraber sonuna kadar destekliyorum.Herkesi de desteklemeye davet ediyorum.İnşallah Hayırlı olur BAKANIM.
ahmet sönmez 16 Mart 2013 Cumartesi
Sayın Mehmet Dönen sanayi ve ticaret bakanlığı döneminde Hataya ne verdi de bundan sonra ne vermeyi planlıyor merak ediyorum.. önce partiye üye olsun.. chp li olmayanların davetiyle büyükşehir adayı olacaksa da kendisi bilir hezimet sonu olacaktır.. .. 8. Gün habere de yaptığı haberinden dolayı teşekkür ediyor tebrik ediyorum
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet