Skip Navigation Links

Başarının Sırrı Ekip Ruhunda..

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Sahibi Metin Yıldız, bölge halkına sunduğu hizmetin kalitesine arttırmak için var gücüyle çalışırken, yönetici ekibi

Spor   A+a-

Başarının Sırrı Ekip Ruhunda..
 
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Sahibi Metin Yıldız, bölge halkına sunduğu hizmetin kalitesine arttırmak için var gücüyle çalışırken, yönetici ekibini de çok iyi seçmiş durumda.. Bölgenin en güçlü ve donanımlı hastanesi hayalini gerçekleştirerek, halkın büyük şehirlere gitmek eziyetine son vermek gayretinde olan Metin Yıldız, 14 Mart Tıp Bayramı’nda da hiçbir masraftan kaçınmayarak Anıl Life Otel’de doktorlarına muhteşem bir gece düzenledi.
Gecede objektiflere yansıyan fotoğraf karesinde ise; Metin Yıldız’ın yanında Genel Koordinatörü Uzman Doktor Ender Çolakoğlu, Yalım Group Ceo’su Cüneyt Müjde, Başhekim Uzman Doktor Zeki Karaoğlan ve Uzman Doktor Emin Turhan bulunuyor.
Her zaman “Ben” değil “Biz” demeyi ilke edinmiş başarılı işadamı Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Sahibi Metin Yıldız da başarının sırrının ekip çalışmasında gizli olduğunu her fırsatta ortaya koyuyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet