Skip Navigation Links

CHP’li Kadınlardan Dr. Çolakoğlu’na Anlamlı Ziyaret..

CHP İskenderun Kadın Kolları’nın Özel İskenderun Gelişim Hastanesi'ne ziyaretleri oldukça anlamlıydı.

Sağlık   A+a-


CHP'Lİ KADINLAR GELİŞİM 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
CHP’li Kadınlardan Dr. Çolakoğlu’na Anlamlı Ziyaret..
14 Mart Tıp Bayramı sağlık çalışanları tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanırken, bu kutlamalar arasında CHP İskenderun Kadın Kolları’nın Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Uzman Doktor Ender Çolakoğlu’na ziyaretleri oldukça anlamlıydı.
Yıldız Bor başkanlığında Uzman Doktor Ender Çolakoğlu’nu ziyaret eden CHP’li kadınlar, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladılar.
Ziyaret edenler CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor ve yönetim kurulu olunca konu yine siyaset ve sağlık sisteminde yaşanan sorunlara gelirken, sağlık çalışanlarının durumlarının iyileştirilmesi konusuna vurgu yapan Bor, doktorların devlet hastanelerinde hasta başına ayırdıkları sürenin 1 dakikadan az olduğuna dikkat çekti.
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Uzman Doktor Ender Çolakoğlu ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için ek bina yapımının hızla devam ettiğini ve Haziran ayı gibi hizmet vermeye başlayacağını belirterek, “Bölgede büyük ilgi gören hastane olarak Gelişim Hastanesi’nin fiziki şartları zaman içerisinde yetersiz hale geldi. Yoğun ilgi gösteren hastalarımızı geri çevirmek gibi bir hakkımız olmadığı gibi, fiziki şartların iyileştirilmesi ve tıp alanındaki teknolojik gelişmeleri de hastanemize kazandırmak için yoğun mesai harcıyoruz.
Bölge insanının büyük şehirlere tedavi için gitmelerine de gönlümüz razı olmadığından her türlü fedakarlığı yaparak teknoloji ve fiziki şartları en iyi seviyeye getirmek gayretindeyiz” dedi.
 

CHP’li Kadınlardan Dr. Çolakoğlu’na Anlamlı Ziyaret..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet