Skip Navigation Links

İTSO Başkanı Halil Şahin Mega Tv'ye Konuk Olacak

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Halil ŞAHİN, ülke ve bölge ekonomisi hakkında önemli açıklamalarda bulunacak.

Gündem   A+a-

İTSO BAŞKANI HALİL ŞAHİN MEGA’YA KONUK OLACAK
 
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Halil ŞAHİN, ülke ve bölge ekonomisi hakkında önemli açıklamalarda bulunacak.
 
Başkan Halil Şahin, Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı ve Haber Müdürü Ömer Soylu’nun Mega Radyo ve Mega TV’de yayınlanan Panorama adlı programın canlı yayın konuğu olacak.
 
Cuma günü saat 14:00’da ilk olarak Mega RADYO 97.7 Frekansında canlı yayına katılacak olan Şahin, ekonomi Dünyasının merak ettiği sorulara yanıt verecek. Program aynı anda Mega Tv’den de eşzamanlı olarak canlı yayınlanacak.
 
Yaklaşan İTSO seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunması beklenen Şahin, gündeme dair sorulara da yanıt verecek. Yazıcı ile Soylu’nun çapraz sorularının da olacağı program Mega Medya stüdyolarında gerçekleşecek.
 
Başkan Şahin ile yapılacak söyleşi programı Cuma günü saat 14:00’da ve Akşam saat 20:00’de www.megamedya.org sitesinden ve Mega Radyo- Fm bandı 97.7 frekansından da aynı anda canlı olarak izlenebilecek.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet