Skip Navigation Links

Hatay Valisi Lekesiz İskenderun'da

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, günümüzde artık şeffaf ve vatandaş odaklı bir hizmet anlayışının mevcut olduğunu belirtti.

Gündem   A+a-


VALİ LEKESİZ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
HATAY VALİSİ LEKESİZ İSKENDERUN’DA
-“ Günümüzde artık şeffaf ve vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı mevcuttur”
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, günümüzde artık şeffaf ve vatandaş odaklı bir hizmet anlayışının mevcut olduğunu belirtti.
Hatay İl İdare Şube Başkanları toplantısı İskenderun’da yapıldı.
Lekesiz, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi için kurum yöneticilerine büyük görevler düştüğünü belirterek,”Her kurum kendi alanları ve görevleri ile ilgili işleri en seri şekilde yerine getirmesi gerekmektedir. İl genelinde ki sorunlar bu tür toplantılarla çözüm bulacaktır.İlimizin ihtiyaçlarını tespit etmek, sorunları görmek ve bu sorunların çözümü için görüş birliğine varılması bu toplantıların önemini artırmaktadır.”dedi.
 
Lekesiz,” Günümüzde artık şeffaf ve vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı mevcuttur. Bu yönetim anlayışında amaç, kamu yönetiminde sunulan hizmetlerin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır. Bu gün burada, Kurum ve kuruluşlarımızın 2012 yılında İskenderun’da yapmış oldukları çalışmaların paylaşılması ve 2013 yılında yapacakları çalışmaların görüşüldüğü toplantı için buradayız”şeklinde konuştu.
 
 Konuşmaların ardından, kurum ve kuruluşlar 2012 yılı faaliyetlerini ortaya koyarak, 2013 yılı hedeflerini katılımcılarla paylaştılar.
Düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediyesi Başkan vekili Ahmet Birsen Aktaş, köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
 
 
 

Hatay Valisi Lekesiz İskenderun'da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet