Skip Navigation Links

Dörtyol MHP 'den Emeklilere Yemek

MHP Dörtyol İlçe Teşkilatı Eğitim Camiasından Emekli Kamu Görevlileri ile kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek onları MHP de siyasete davet etti.

Politika   A+a-

DÖRTYOL MHP DEN EMEKLİLERE DAVET
 
Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Teşkilatı Eğitim Camiasından ve çeşitli kamu kurumlarından emekli ye ayrılan Emeki Kamu Görevlileri ile kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek onları MHP de siyaset yapmaya davet etti.
Çoğunluğu Eğitim Camiasından olmak üzere 150 yi aşkın emekli kamu görevlileri ile yapılan toplantıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Adem Cihan yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:
Kamuda uzun süre üstün hizmet anlayışı ve sorumluluk duygusu ile çalışarak emekli olan siz değerli arkadaşlarımızı misafir etmekten onur duyduk. Davetimize icabet edip bu salonu doldurarak inanın bizleri çok mutlu ettiniz. Değerli arkadaşlarım,hepiniz uzun yıllar bulunduğunuz görevlerde devletimize ve milletimize hizmet ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Sizler Dörtyolumuzun sevdiği saydığı hizmetlerinden memnun olduğu mümtaz şahsiyetlersiniz. Görevli olduğunuz dönemlerde maalesef ülkemizde memurların siyaset yapma hakları olmadığı için siyaset yapamadınız. Zaten ülke siyasetimizin en büyük eksiklerinden biriside budur. Emekli olmak demek her şeyden elini eteğini çekmek demek değildir. Sizler bu ülkenin orta direğini bel kemiğini oluşturan insanlarsınız.
 
  Biz eğitimli insanların siyaset yaparak ülkeye daha kaliteli hizmetler sunacağından eminiz. Sizlerinde siyaset mekanizmasının içinde bizzat yer almanızı ve ülkemize daha önce olduğu gibi şimdide bu yolla hizmet etmenizi bekliyoruz. Ülkemizinde bizlerinde siz değerli arkadaşlarımızın birikimine tecrübesine ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz.
Sizleri 43 yıllık şerefli ve köklü bir geçmişi olan Milliyetçi Hareket Partisinde görmek istiyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu sorunlara siz değerli ve tecrübeli arkadaşlarımızla çözüm bulmanın daha kolay olacağını düşünüyoruz.Sizleri partimize kayıt olmaya yönetimde aktif görevler almaya elini taşın altına sokmaya davet ediyorum.dedi.
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet