Skip Navigation Links

Prime Mall İskenderun’da Kadınlar Günü Kutlaması

Prime Mall İskenderun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile gözleri üstüne çekmeyi başardı.

Magazin   A+a-

Prime Mall İskenderun’da Kadınlar Günü Kutlaması,
Kadınların toplumdaki önemine bir kez daha dikkat çekmek isteyen Prime Mall İskenderun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile gözleri üstüne çekmeyi başardı.
Dünya kadınlar gününe özel 8-10 Mart tarihleri arasında tüm kadınların Prime Card puanlarının %50 arttırıldığı kampanya ile kadınlar Dünya Kadınlar gününü Prime Mall İskenderun’da kutladı.
Ayrıca kadın sağlığının önemini vurgulamak İsteyen Prime Mall Alışveriş Merkezi, Palmiye hastenesinin alanında uzman doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Yılmaz ŞAHUTOĞLU, Kadin Hastlıkları ve Doğum Uzman Opr. Dr. Anıl ARSLAN, Diyet ve Beslenme Uzmanı Mine Topçam tarafından kadın sağlığını konu alan konferanslar düzenledi.
Meme Kanserinde Risk Faktörleri Erken Teşhis, Rahim Ağzı Kanseri, Obezite ve Zayıflama konularını içeren konferans yoğun ilgi ile karşılanırken, katılımcılara hediye edilen karanfiller kadınlar gününde kendilerini ayrıcalıklı hissetmelerini sağladı.
 
 Sağlık konferansının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen bowling turnuvasına 25 bayan öğretmen katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği olarak gerçekleştirilen turnuva öncesi konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu; yılda bir gün değil her gün kadınlara saygı ve sevginin gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet