Skip Navigation Links

Fatma Görgen Cemr Üyeliğinde

YEŞİLKÖY BELEDİYE BAŞKANI FATMA GÖRGEN SELİMOĞLU AVRUPA BELEDİYELER VE BÖLGELER KONSEYİ (CEMR) ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Gündem   A+a-

YEŞİLKÖY BELEDİYE BAŞKANI FATMA GÖRGEN SELİMOĞLU AVRUPA BELEDİYELER VE BÖLGELER KONSEYİ (CEMR) ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Türkiye Belediyeler Birliğinin teşkilatın ana karar organı olan Siyasi Komitede 7 asil 7 yedek üye olarak ilk kez katılacağı ve CEMR 'e başkanlık seçimlerinin yapılacağı Siyasi Komite toplantısı 5-6-7-8 Aralık 2010 tarihleri arasında Lüxemburg-Mondorf-Les-Bains'de gerçekleştirilecek.
Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada; “Türkiye Belediyeler Birliği'nin önerisi ile Avrupa'daki ulusal yerel yönetim birliklerinin birliği konumundaki Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi'nin(CEMR) en üst karar organı olan siyasi komiteye (Policy Committee) Türkiye Belediyeler Birliği adına asil üye olarak getirildim. Bölgesel politikalar, ulaşım, çevre, eşit haklar, yönetişim ve enerji gibi alanlarda yerel ve bölgesel yönetimlerin hak ve çıkarlarını gözeten çalışmalar yapan komitedeki görevimi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” Dedi.
Harita Mühendisi olması nedeniyle platformda ele alınacak konuların bir çoğuna vakıf olduğunu da belirten Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu; “Türkiye Belediyeler Birliğinin teşkilatın ana karar organı olan Siyasi Komitede asil üye olarak katılacağım 5-6-7-8 Aralık 2010 tarihleri arasındaki Lüxemburg-Mondorf-Les-Bains'de edinilmiş tecrübelerimden de faydalanarak ülkemi, ilimizi, ilçemizi ve beldemizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Böyle bir görevin tarafıma verilmiş olmasından da büyük bir onur duyduğumu ifade etmek isterim” açıklamasını yaptı.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet