Skip Navigation Links

Türk Kızılayı İskenderun Şubesinden gıda yardımı

Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, “merhamet eliniz, Türk Kızılayı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor” dedi.

Gündem   A+a-


KIZILAY GIDA YARDIMI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Türk Kızılayı İskenderun Şubesinden gıda yardımı
Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, “merhamet eliniz, Türk Kızılayı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor” dedi.
Türk Kızılayı İskenderun şubesinde düzenlenen bir program ile İskenderun ve Beldelerinde yaşayan 430 aileye gıda yardımları mahalle muhtarları aracılığı ile dağıtıldı.
Düzenlenen programda konuşan Günay, yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunduklarını belirterek,”Mahalle muhtarlarımız vasıtasıyla yardıma muhtaç aileleri tespit ettik. Muhtarlarımız bu yardım paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacak. Bizim amacımız toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek ve toplumun afetlerle mücadele kapasitesinin geliştirilmesini desteklemektir”dedi.
Günay,” Kızılay, milliyet, ırk, dini inanç, sınıf veya siyasi düşünce farkı gözetmez. İnsan ıstırabını, en ivedi ve zaruri ihtiyaçlara öncelik vererek dindirmeye çalışır.
Kızılay, herkesin güvenini kazanmak amacıyla, düşmanlıklara taraf olmaz ve hiçbir zaman siyasal, ırksal, dinsel ve ideolojik nitelikteki ihtilaflara girmez.”şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından 43 mahalle muhtarına yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere dağıtıldı.
 
 
 
 

Türk Kızılayı İskenderun Şubesinden gıda yardımı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet