Skip Navigation Links

8 Mart Dünya Kadınlar Günü coşkuyla kutlandı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek törene kadın çalışanlarıyla katıldı

Gündem   A+a-


İSKENDERUN BELEDİYESİ 8 MART 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerinde el emeği ürünler sergilendi ve sertifika töreni düzenlendi
Başkan: Kadınlarımıza imkan verilince neler yaratılıyor bunu burada görüyoruz
 
İskenderun Belediyesi 5 adet Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde kurslara katılan kursiyerlerin ele emeği ürünlerin yer aldığı sergiler düzenlenen törenle açıldı.
Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları da verildi.
Sergi açılışına, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ve eşi Ayşegül Başar, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, belediye meclis üyeleri, dernek, sivil toplum örgütleri temsilcileri, İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nden öğretmenler ve gönüllü öğretmenler, kursiyerler katıldı.
Törende konuşan İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Kadın Kültürevleri’nde kurslara katılan kadınların çok güzel çalışmalar yaptığını belirterek, “Kadınlarımıza imkan verildiği takdirde neler yaratılıyor hep birlikte burada görüyoruz. Bu merkezlerde ayrıca kadınlarımız kaynaşıyor, sosyal terapi de oluyor. Burada kısa sürede çalışarak değerli öğretmenlerimizin katkılarıyla okuma yazma, dikiş ve birçok el sanatlarından belgeleri hak etmiş arkadaşlarımız var. Onlara da belgelerini vereceğiz. Üretmek, insana saygınlık kazandırır. Amacımız yerini bulmuştur. Çok mutluyum. Toplum ancak böyle kalkınır. Omuz omuza vererek ülkemizi kalkındıracağız. Ülkemizin kalkınmasının yolu eğitim ve üretimden geçer. Ellerinize sağlık. Bu iş gönül işidir, öğreten, öğrenen bir arada. İskenderun Halk Eğitim Merkezine, gönüllü hocalara, emek veren herkese teşekkür ederim.” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek’in eşi Dr.Ümran Civelek de İskenderun Halk Eğitim Merkezi’ne, öğretmenlerine ve gönüllü öğretmenlere ve kurslara katılanlara teşekkür etti.
Sergi açılışında, pasta-yemek kursuna katılan kadınlar hazırladıkları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü pastasını keserek, ikramda bulundu.
 
 Kurslara katılan öğretmenler ve kursiyerler, bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek’e teşekkür etti.
 
 
 5 Nolu Kadın Kültür Merkezi-Yuvam Sitesi, 4 Nolu Kadın Kültür Merkezi-Mustafa Kemal Mahallesi, 3 Nolu Kadın Kültür Merkezi- Esentepe Mahallesi, 2 Nolu Kadın Kültür Merkezi- Sakarya Mahallesi, 1 Nolu Kadın Kültür Merkezi-Hürriyet Mahallesi’ndeki sergiler, 8-9-10 Mart tarihlerinde gezilebilecek.
İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde ‘Kadın Hakları’ konulu karma karikatür sergisi de açıldı. Karma karikatür sergisi, bir hafta süreyle gezilebilecek. Konuklar, sergiyi gezerek, sohbet etti.
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü coşkuyla kutlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet