Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İş Dünyasının Kraliçesi Selma Yılmaz..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde en başarılı iş kadını olarak seçtiğimiz Şampiyon Filtre’nin kaptanı Selma Yılmaz’ı kutluyor, başarılarının devamını dil

Ekonomi   A+a-

 

Halbuki iş dünyasında başarıdan başarıya koşan yüzlerce kadın, erkeklerin koyduğu kurallar ve kanunlarla dahi olsa, ortaya koydukları yürekle zirveye yerleşebiliyorlar..

 

Buna en güzel örneklerden birisi olarak da, Dünya’nın filtresini üreten Şampiyon Filtre’nin başındaki isim Selma Yılmaz akıllara geliyor..

 

Fabrikada yüzlerce çalışan, Türkiye’de ve Dünya’da yüzlerce bayii ile bir Dünya markası olmayı uzun yıllar önce başarmış bir şirket olan Şampiyon Filtre’nin kaptan köşkünde oturan Selma Yılmaz, işinde, sosyal yaşamda ve aile çevresinde parmakla gösteriliyor.

 

Erkeklerin dünyasında bir kadın olarak her zaman tebessüm eden, ticarette bir o kadar kurallara uygun hareket eden, ticaret yaşamının zorluklarında dik duran bir kişiliğe sahip olan Selma Yılmaz, iş dünyasına yeni adım atmış kadın girişimcilerin de idolü olarak karşımıza çıkıyor..

 

Başarılı işkadını Selma Yılmaz, aile şirketi olan Şampiyon Filtre’de kardeşleriyle birlikte uyum içinde çalışırken, sanayicilerin duayeni baba Şahap Yılmaz’ın sağlam temellere oturttuğu yapının daha iyi yerlere gelmesi için de var gücüyle çalışıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde en başarılı iş kadını olarak seçtiğimiz Şampiyon Filtre’nin kaptanı Selma Yılmaz’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz..

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar