Skip Navigation Links

“En güzel yatırım gençliğe yapılan yatırımdır”

Osmaniye’nin Köklü takımlarından Derelispor ASKF,için Erkaralar Spor Tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor   A+a-

“En güzel yatırım gençliğe yapılan yatırımdır”
 
Osmaniye’nin Köklü takımlarından Derelispor ASKF, Futbol İl Temsilciği ve Kazım Karabekir Muhtarlığı, Basın işbirliği ile 2. Amatör Ligde mücadele etmek için Erkaralar Spor Tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Uzun yıllar faaliyet göstermeyen Derelispor Kulübünü gençlere yeniden kazandıklarını ifade eden Kulüp Yönetici Resul Özdil hedeflerinin Osmaniye de spor camiasını renk getirmek istediklerini ifade ederek “En güzel yatırım insana yapılan yatırım desturundan yola çıktık. Gelişim çağındaki gençleri spor sayesinde sorumluluk duygularını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Özellikle çocuklar spor yaparken tüm enerjinin boşaltılması sayesinde dikkatlerini daha fazla toplamasını sağlayarak okul hayatında başarılarına katkı sağlamak istiyoruz. Bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Kazım Karabekir Muhtarı İzzettin Kanat’a, Osmaniye ASKF Başkanı Levent Öztürk’e, Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü’ye, Basın camiasına, bizlere tesislerini açarak çalışma şartlarını en güzel şekilde hazırlayan Erkaralar Spor Tesisleri sahibi Alper Erkara’ya ve bizleri desteklerini esirgemeyen herkes teşekkür ederiz” dedi.
 
 
 
 
 Kazım Karabekir Muhtarı İzzettin Kanat ise Derelispor’un yeni oluşumunu sonuna kadar desteklerini ifade ederek “ Spor gençleri Kahve köşelerinde kurtarma ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması açısında çok önemli yere sahip. Gençler için spor kendine güven aşılayacağı için onlara kişisel ifade yeteneği kazandırması, aşırı heyecanını üzerlerinden atmalarını olaylara yaklaşımlarında serinkanlı olmayı öğretiyor. Muhtarlığımızdan bu oluşum için destek istendiğinde mahallemizde bulunan gençler başta olmak üzere çevre mahalledi ki gençlere ulaşarak bu hayırlı birlikteliği katkıda sağladık. Gençlerin çalışmalara başlamasının ardından bazı aileler bizleri ziyaret ederek teşekkürlerini ve akıllarında bulunan soru işaretlerini paylaştılar. Aile fertlerini takım hakkında bilgilendirdik burada disiplin altında gençler çalışmalarını sürdürüyor her geçen gün sayımız artıyor. Gençlerimiz daha rahat spor yapmaları için iş adamlarından destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet