Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Civelek Yaşlılar Şefkat Evi’ni ziyaret etti

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek,Yaşlılar Şefkat Evi’ni ziyaret etti.

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediyesi’nce DOĞAKA’nın SODES programı kapsamında hizmete girmişti
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Yaşlılar Şefkat Evi’ni ziyaret etti
 
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, 50 ve üstü yaş grubundaki bireylere sosyal riski azaltmak, yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal izolasyonu önlemek amacıyla hizmete giren Yaşlılar Şefkat Evi’ni ziyaret etti.
 
İskenderun Belediyesi’nin, T.C.Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hizmete giren Yaşlılar Şefkat Evi’nde bağlama, resim, bilgisayar kurslarındaki katılımcılarla sohbet eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, insanların yalnızlaştığı günümüzde, bu projeyle yalnızlığın ortadan kaldırıldığını belirtti.
 
 
 Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur” sözünü hatırlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Emekli olan, yaşlanan insanlara gereken önemi vermeyen toplumlar geleceğe güvenle bakamaz. Biz bu bilinçle böyle bir çalışma yaptık. Çok mutluyuz” dedi.
 
Kadınlara gereken değeri vermeyen toplumların geleceğinin olmayacağını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerinde kadınlarımızın ücretsiz çeşitli branşlarda kurslara katıldığını söyledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çocuklar ve gençler için parklar ve oyun sahaları yapıldığını sözlerine ekledi.
 
Ziyarette, Bağlama hocası Aydın Koray ve katılımcıların, bağlamayla seslendirdiği türkülere eşlik eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bilgisayar ve resim kursuna katılan katılımcılarla da sohbet etti.
 
Şehit Pamir Cad. 4 Nolu Belediye İşhanı Kat: 2 adresinde hizmet veren İskenderun Belediyesi Yaşlılar Şefkat Evi’nde, 50 ve üstü yaş grubundaki bireylere bağlama, resim, bilgisayar kursları veriliyor. Yaşlılar Şefkat Evi katılımcılarından ayrıca bir koro oluşturulacak.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet