Skip Navigation Links

İskenderunspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor toto 3.ligde mücadele Eden İskenderunspor Çarşamba günü oynayacağı Batman maçı öncesinde son hazırlıklarını Yan sahada gerçekleştirdi.

Spor   A+a-

İskenderunspor Hazırlıklarını Sürdürüyor
 
Spor toto 3.ligde mücadele Eden İskenderunspor Çarşamba günü oynayacağı Batman maçı öncesinde son hazırlıklarını Yan sahada gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak’ın yaptırdığı antrenmanda takım çift kale maç yaparken tüm oyuncular antrenmanda yer aldı.
İki gurup halinde gerçekleştirilen çift kale maçta tüm futbolcularla tek tek ilgilenen ve yapılması gerekenleri oyunu durdurarak hatırlatan Teknik Direktör Çolak, tüm futbolcuları bu maçın alınması için her konuda taktik verdi.
Ligde olmak ya da olmamak adına oldukça önemli bir maça çıkacak olan İskenderunspor Çarşamba günü kendi evinde oynayacağı bu maçın son provasını gerçekleştirdi. Takım halinde oynanacak olan Batman maçının galibiyetine kilitlenen teknik heyet ve futbolcular bu maçın mutlaka kazanılması konusunda fikir birliğine vardılar.
Yapılan çift kaleye tüm oyuncular katılırken Sakat olan İsmail Şapkalı ise düz koşu yaptı. Her gerçekleştirilen çift kale maçında sıkça oyunu durduran çolak futbolcunun nerede durmasına kadar ince detayları onlara anlattı.
Çarşamba günü oynanacak olan Maça tüm İskenderun Halkını davet Eden İskenderunspor Teknik direktörü Durmuş Ali Çolak, bu maç bizim için hayati öneme sahip hepimizin şimdilik birlik içerisinde olmamız gerekiyor. Oynayacağımız bu maça taraftarlarımızı davet ediyoruz maç taraftarlarımızla kazanılır açıklamasını yaptı. Bu maçı kazanacak güçte olduklarını belirten Çolak bu maçı alırsak kendimize geliriz inşallah bu takımı ligde tutacağız onun için çabalıyoruz dedi.

MAÇA DAVET
 
İskenderunspor’un Çarşamba günü oynayacağı çok önemli maça tüm taraftarlar davet edildi.
Ligde kalma umutlarını hala koruyan İskenderunspor Çarşamba günü kendi evinde batman Petrol ile yapacağı maç için tüm kent birlik içerisinde bu maça kilitlendi.
Taraftarların ve amigoların da ciddi bir şekilde çalışmaları sürüyor.
Kentimizin takımı için oldukça önemli olan bu maça tüm taraftarların gelmesi ve takıma destek vermeleri beklenirken futbolcuların da bu maçı alacakları ve lige yeniden tutunacakları öğrenildi.
06 Mart ta Beş temmuz stadında saat 13 30 da oynanacak olan bu önemli Maça tüm siyasi parti yöneticileri, Belediye meclis üyeleri, mülki amirleri, kamu görevlileri ve esnaf davetlidir.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet