Skip Navigation Links

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Kandemir İskenderun'da

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Kandemir, amaçlarının Türkiye’de çalışan işçilerin hak ettiği ücreti almasını sağlamak olduğunu belirtti.

Gündem   A+a-


ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI KANDEMİR İSKENDERUN’DA
Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, amaçlarının Türkiye’de çalışan işçilerin hak ettiği ücreti almasını sağlamak olduğunu belirtti.
Kandemir, İskenderun’da Ülkücü işçiler derneği İskenderun Şube Başkanı İbrahim Özden’i ziyaret etti.
Kandemir, Türkiye genelinde tüm şubeleri gezdiklerini belirterek,”Türkiye genelinde 60 bölgede şube, yaklaşık 30 Bin’e yakın üyemiz var. Derneğimiz işçi sınıfının haklarını koruma noktasında geçmişte bedeller ödemiştir. Şuan’da teşkilatlandırma çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.
Kandemir,”Derneğimiz, üyeler arasında; sosyal yardım ve dayanışmalarını sağlamak, karşılaştıkları güçlüklerin çözümüne yardımcı olmak, meslek, bilgi ve görgü ile genel kültürlerini artırmak, her alanda gelişen teknoloji ve mevzuatı takip etmek ve üyelerini bu hususlarda bilgilendirmek, ülkemizin teknolojik ve sosyal kalkınmasında yararlı elemanlar yetiştirilmesi amacını taşımaktadır”şeklinde konuştu.

 
 
İskenderun Körfezinin her anlamda büyük gelişmeler kaydettiğini ifade eden Kandemir, şöyle konuştu:
“Bölge demir çelik alanında Türkiye’nin kalbi konumuna geldi. Bir yandan sanayileşme artarken biryandan istihdam olanakları artıyor. Çalışanlar ağır iş yükü altında gayret gösteriyorlar. Bu tip ağır sanayi bölgelerinde çalışan işçilerin iş güvenliği ve çalışma şartlarının iyi durumda olması bizler için çok büyük önem taşımaktadır” dedi.
 
Özden ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeğin en yüce değer olduğunu ifade etti.
Düzenlenen ziyarete Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.
 
 

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Kandemir İskenderun'da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet