Skip Navigation Links

Anne-bebek Katili Yakalandı

Dörtyol’da Fatma Mercan ve bebeğini öldüren katil, Erzin’de yakalanarak gözaltına alındı.

Gündem   A+a-

Dörtyol’da Fatma Mercan ve bebeğini öldüren katil, Erzin’de yakalanarak gözaltına alındı.
 
Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde, sağlık ocağına giderken sığındığı evin kapısında öldürülen 31 yaşındaki Fatma Mercan’ın katil şüphelisi olduğu iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı. Adı açıklanmayan şüphelinin, kendini Mercan’ın eski eşinin azmettirdiğini ve cinayeti para için işlediğini söylediği iddia edildi. Mercan’ın ağır yaralanan 2 aylık kızı Nazlı Bebek de bu sabah öldü. Kuzuculu Beldesi’nde dün sabah meydana gelen olayda, ilk eşinden şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldıktan sonra ikinci evliliğini yapan Fatma Mercan, kızı Nazlı’yı Kuzuculu Sağlık Ocağı’na götürürken kendini takip eden katil şüphelisi tarafından sığındığı bir evin kapısında kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Vücuduna 6 kurşun isabet eden kadının korumaya çalıştığı kucağındaki Nazlı bebeğin de başına bir kurşun isabet etti. Ağır yaralanan minik Bebek, Dörtyol Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.
 
 
NAZLI DA KURTARILAMADI
 
Nazlı bebeğin alnına isabet eden kurşunun başının arkasından çıktığı öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunan Bebek, ameliyat edildikten sonra Beyin Cerrahi servisinde yoğun bakıma alındı. Ancak minik Nazlı, bugün sabah saatlerinde yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Minik bebeğin cenazesi, toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
 
İKİNCİ EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞLAR
 
Fatma Mercan’ın ailesinin, kızlarının ikinci evlilik için kaçtığı Diyarbakırlı Fethi Mercan hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu, ancak akrabalarının araya girmesinin ardından şikayetin geri alındığı öğrenildi. Bu gelişmenin ardından da halen uyuşturucu suçundan tutuklu olan Fethi Mercan ile Fatma’nın evlendiği bildirildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet