Skip Navigation Links

Yaşadığı kenti fotoğraflarla anlattı

Gazeteci Ahmet Seher, yaşadığı kent İskenderun’u anlatan fotoğraflardan oluşan ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı.

Gündem   A+a-

 
Gazeteci Ahmet Seher, yaşadığı kent İskenderun’u anlatan fotoğraflardan oluşan ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı. Büyük bir ilgi gören fotoğraf sergisinin açılışında Seher ilk sergisini açmanın heyecanını yaşadığını söyledi.
İhlas Haber Ajansı Muhabiri Ahmet Seher, ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı. İskenderun Primemall AVM sergi salonunda, yapılan açılış törenine, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, KİSİAD Başkanı Tamer Eker, İHA Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, gazeteciler ve davetliler katıldı.
50 FOTOĞRAFTAN OLUŞUYOR
İskenderun’nun ilk defa fotoğraflarla anlatıldığı, “Fotoğraflarla İskenderun” adlı sergisinin açılış töreninde konuşan gazeteci Ahmet Seher, ilk kişisel fotoğraf sergisini açmanın heyecanı içerisinde olduğunu söyledi.
Bugüne kadar yaşadığı kent olan İskenderun’un binlerce fotoğrafını çektiğini belirten Seher, “Bu manada bu kadar fotoğrafın arasından 50 tanesini seçip sergiye koymak çok zor oldu. Fotoğraflarımın en büyük özelliği her hangi bir oynama olmadan orijinal olmalarıdır. İskenderun’a duyduğum sevgimi fotoğraflarıma yansıtmaya çalıştım. Umarım sergiyi gezenler bu düşüncemi fotoğraflarımda görebilirler. İskenderun’a ve fotoğrafçılık sanatına gönül veren herkesi bu sergiye bekliyorum” dedi.
Yapılan açılış konuşmalarının ardından açılan sergiyi bir panel dolayısı ile İskenderun’da bulanan CHP Genel başkan Yardımcısı Şafak Pavey, CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker, CHP Genel sekreteri Bihlun Tamaylıgil’in yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme’de gezdi.
Davetliler İskenderun’u tek kare’de anlatmak adına çektiği fotoğraflardan oluşan sergide gün batımı ve İskenderun’un gece çekilmiş fotoğrafları ile anlatan Gazeteci Ahmet Seher’in sergisini büyük hayranlıkla gezdiler. Birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı serginin 3 gün boyunca İskenderunlu fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet