Skip Navigation Links

İskenderunspor : 0 Gebze : 1

Spor toto 3.lide mücadele eden iskenderunspor ligin son sırasında yer alan gebzeye de mağlup olarak düşme hattında derin yara aldı.

Spor   A+a-

Spor toto 3.lide mücadele eden iskenderunspor ligin son sırasında yer alan gebzeye de mağlup olarak düşme hattında derin yara aldı. Kendisinin rakiplerinin puan kaybettiği hafta son sıradaki rakibinden puan alamayan iskenderunspor düşme hattından bir türlü kurtulamadı.
Gebze Alaattin kurt stadında oynana maça İş adamlarının da ilgisi oldu. İskenderunsporu otelde ziyaret eden Başkan Nuri Üysen, iskenderun ticaret odası Başkanı Halil Şahin, Erdem ünlüçetinkaya ve bazı iş da otele gelerek takıma başarılar dilediler.
Başkan Nuri Üysen yaptığı kısa konuşmasında sizleri burada yalnız bırakmamak için gledik hepinize başarılar diliyoruz dedi.
 
 Maça başlayan Gebze ligin son sırasında olmasına rağmen maçta şampiyonluk maçı gibi oyuna başlaması beraberinde golü getirdi.
İskenderunspor kaleine baskısını artıran Gebze korner atışında ortayı yapan oyuncunun güzel ortasına iyi yükselen ve kafa vurmayı başaran İshak’ın topu meşin yuvarlakla buluşturdu.18.dakikada 1-0 maglup duruma düşen iskenderunspor ilk yarıda girdiği bir çok pozisyondan faydalanamadı ve ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.
 
 İkinci yarıda toparlanan ancak bir türlü topu filelerle buluşturamayan iskenderunspor karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Takımı bu önemli maçta yalnız bırakmayan İskenderunspor yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu,Levent Yılmza,Ahmet Öz,Sedat Uysal,maç sonrasında oldukça üzgün görünüyorlardı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet