Skip Navigation Links

Savaş İskenderun'daki Mahalleleri Gezdi

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İskenderun 'da iki mahalleye ayrı ayrı ziyaretler gerçekleştirdi.

Gündem   A+a-

BAŞKAN SAVAŞ İSKENDERUN’DA YUNUS EMRE VE MUSTAFA KEMAL
MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, geçtiğimiz günlerde Payas İlçesinde bölge basın mensuplarına yönelik düzenlediği basın toplantısının ardından dönüş yolunda İskenderun ilçesine geçerek iki mahalleye ayrı ayrı ziyaretler gerçekleştirdi.
İlk olarak İskenderun Mustafa Kemal Mahallesini ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, beraberinde Başkan Vekili Serdar Güven, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve İskenderun Yankı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cemil Taktak ile birlikte İskenderun Sağlık-Sen Sendika Şube Başkanı Mehmet Fazıl Geçer’in ev sahipliğinde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma buluşmasına katılım gösterdi.
Buluşmada Antakya Sağlık-Sen Sendika Başkanı Feleytun Gönç, İskenderun Buluttepe Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ekin, Mustafa Kemal Mahallesi Sakinleri ve sağlık sendikası üyeleri yer aldı.
İskenderun Sağlık-Sen Sendika Şube Başkanı Mehmet Fazıl Geçer mahalle sakinleri adına yaptığı konuşmada ilçelerini ve mahallelerini ziyaret ederek, ilgi ve alakalarını kendilerinden esirgemeyen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ile beraberindeki heyete şükranlarını sunduğunu belirtti.
 
 Hatay’da yürütülen hizmetler, ileriye dönük projelerin karşılıklı fikirlerle paylaşıldığı ve sohbet şeklinde geçen buluşmada Belediye Başkanı Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi. Savaş, ev sahipliğinden ötürü İskenderun Sağlık-Sen Sendika Şube Başkanı Mehmet Fazıl Geçer’in nezdinde tüm katılımcılara teşekkür etti.
İskenderun Yunus Emre Mahallesine Ziyaret
Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyetin İskenderun İlçesi’ndeki ikinci durağı ise Yunus Emre Mahallesi oldu. Burada Türkmen Köyleri Derneği İskenderun Başkan Yardımcısı İsmail Deliveli’nin ev sahipliğinde Yunus Emre Mahalle sakinlerinin katılım gösterdiği buluşmada yer aldı.
Türkmen Köyleri Derneği İskenderun Başkan Yardımcısı İsmail Deliveli ziyarette yaptığı açıklamada, Antakya’da başarılı hizmetleri gönüllerinde taht kuran Başkan Savaş ve beraberindeki heyeti mahallelerinde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Sayın Başkanımızın yaklaşık 20 aydan buyana Hatay’ın ilçe, belde ve köylerine yaptığı ziyaretlerle şehrimizin birliğine, beraberliğine ve dayanışmasına büyük katkı sağladığını memnuniyetle görüyor ve takdir ediyoruz. Bizlerde bu coğrafyada yaşayan insanlar olarak üzerimize düşen sorumlulukla sayın başkanımızın bu misyonunu elimizden gelen katkıyı sağlamak için gayret gösteriyoruz. Nazik ziyaretinden ötürü sayın Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyete şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda, “Yaklaşık 20 aydır, Hatay’ımızın birliğini, bütünlüğünü, dayanışma ruhunu daha da pekiştirmek adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, karşılıklı sohbet ve fikir alış verişinde bulunuyoruz. Amacımız ecdatlarımızdan bizlere kalan bu değerli mirasları gelecek nesillere taşıyabilmektir. Aynı coğrafyada yaşayan farklı dine, dile, mezhebe, farklı siyasi anlayışlara sahip ancak aynı toprağın insanları olarak güç birliği içinde ve omuz omuza vererek içerden ve dışarıdan gelebilecek nifak tohumlarına karşı birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaktır. Bizleri İskenderun ilçemizin Yunus Emre ve Mustafa Kemal Mahallelerinde en güzel şekilde ağırlayan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet