Skip Navigation Links

Payas Belediyesi'nden Mikro Kredi Atağı Sürüyor..

Hatay'ın Dörtyol İlçesi Payas Belediyesi Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında vatandaşlara Mikro Kredi desteği vermeğe devam ediyor.

Gündem   A+a-


Payas Belediyesi’nden Mikro Kredi Atağı Sürüyor..
Hatay’ın Dörtyol İlçesi Payas Belediyesi Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında vatandaşlara Mikro Kredi desteği vermeğe devam ediyor.
Kendi imkanları ile iş yapmak isteyen kadınlara sağlanan mikro kredi desteği, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın öncülüğünde 9 kadına daha verildi. Toplamda 8100 TL. alan kadınlar, bu desteği yaptıkları işlerde en verimli şekilde kullanıp ekonomilerine destek sağlayacaklar.
Mikro Kredi İskenderun şubesi yetkilileri yaptıkları açıklamada; “Başkanımız Bekir Altan öncülüğünde Mikro Krediyi Payas’a getirdik. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizlere verdiği destek ile Türkiye genelinde diğer illere de örnek olmuş öncülük yapmıştır, K.Maraş ve Denizli illeri örnek olarak Payas Belediyesini almışlardır.” Dediler.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “İmkanları dahilinde iş yapmak isteyen bayanlarımıza krediler veriliyor ve haftalık olarak çok cüz-i miktarlarda geri ödemesi yapılıyor. Kredi sahipleri büyük paralar kazanmıyorlar fakat ihtiyaçlarını karşılayacak kazançlar elde ediyorlar. Kredi alan bayanlara teşekkür ediyorum küçük bütçeler ile büyük işler başarıyorlar ekonomimize canlılık katıp hareketlendiriyorlar. Amacımız verimli olabilmek, inanıyorum ki bu küçük hareketlerden büyük işler çıkacaktır. KOSGEB destekli girişimciliğinde bütün masraflarını karşılamaktayız, şuan 30 bin TL hibe veriliyor girişimcilerimize Mikro Kredi bu desteğin ilk adımıdır.”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet