Skip Navigation Links

Kahvaltıya Termik Santral Tartışması Damga Vurdu

MHP Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman basınla buluştu.

Politika   A+a-


MHP KAHVALTI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
MHP’nin Basın Buluşmasında Termik Tartışması Çıktı..
Milliyetçi Hareket Parti Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’ın basınla kahvaltı buluşması önce iyi başladı ardından da gazetecilerle tartışmaya dönüştü.
MHP İl Başkanı Aktaş’ın yaptığı büyükşehir ve tüm belediyeleri almak hedefi ve AK Parti’den kurtulma projeleri ile ilgili konuşmanın ardından gazetecilerin soruları art arda gelince tartışma başladı.
İskenderun OSB ve İkinci OSB’de Diler Holding’e ait yapımı devam eden ve Atakaş Grubu ile Tosyalı Holding’e ait yapılması planlanan iki termik santral projesi ile ilgili sorulan sorulara yanıtlar tatmin etmeyince gazetecilerle MHP yönetimi arasında karşılıklı tartışma çıktı.

 
 
 MHP Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş’ın “gereğini yapıyoruz, hazırlıklarımız var. Yalnız halkın tepki göstermesi çok önemli. Halka rağmen bişey olmaz”^sözleri ile MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül’ün, enerji ihtiyacı ile alakalı termik santral yatırımları üstün teknoloji ile yapılır, çevreye zarar vermeyecek şekilde planlanırsa destekleriz sözleri bir çok gazeteci tarafından eleştirildi.
MHP’li Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde’nin de katıldıkları tartışmadan kameralara işte bu görüntüler yansıdı.
 
 
 Tartışmalı termik santral muhabbeti sonrası MHP’li yöneticilerle gazeteciler objektiflere birlikte poz verirken, MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, konuşmasının asla yanlış anlaşılmaması gerektiğini, termik santral yandaşı olduğu yönünde bir algı oluşturulmaması yönünde ricada bulunarak, sözlerinin doğru yansıtılmasını isteyince biz de Başkan Gül’ün konuşmasını eksiksiz yayınlıyoruz..
 

Kahvaltıya Termik Santral Tartışması Damga Vurdu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet