Skip Navigation Links

Erözgün:'Mağduriyetler Giderilmeli'

Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uz. Dr. Hasan Çağıl'ı ziyaret etti.

Sağlık   A+a-

ERÖZGÜN: "MAĞDURİYETLER GİDERİLMELİ"
 
 
Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, sağlık çalışanlarının taleplerini iletmek ve sorunlarını dile getirmek için Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uz. Dr. Hasan Çağıl'ı makamında ziyaret etti.
 
 
Erözgün, sağlık çalışanlarının ek ödeme yönetmeliği, il sekreterliklerinin işleyişi, idareci atamaları, personel yetersizliği ve artan şiddet olayları gibi sorunlara hala yeterli bir çözüm
bulunamadığını belirterek, bu konudaki mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi gerektiğine dikkat çekti.
 
 
ÇAĞIL: "SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"
 
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uz. Dr. Hasan Çağıl da, sağlık çalışanlarının özverili bir şekilde görevlerini sürdürdüklerini ve Sağlık Bakanlığı olarak sorunların çözümü noktasında ivedilikle çalıştıklarını dile getirdi.
 
Yeni yapılanma ile eksikliklerin olmasının doğal olduğunu ifade eden Çağıl, en kısa zamanda işleyişin normale döneceğini, kaynakların en etkin biçimde kullanacağını, personel konusunda da sekreterliklerin ve hastane yöneticilerin mikro değişikliğe gitmemesi yönünde uyarılarda bulunduklarını söyledi.
 
 
Personelin performansını etkileyecek hiçbir girişimde bulunulmayacağını vurgulayan Çağıl, yer değişikliklerinin ve çalışmaların uygun şekilde yapılacağını belirtti.
 
Çağıl, ek ödeme yönetmeliğinde bazı eksikliklerin olduğunu ve yoğun bakım çalışanlarının ek ödeme oranlarının yükseltilmesi için de konusunda uzman olan ilgilileri görevlendirdiklerini kaydetti.
 
Personel eksikliğinin giderilmesi konusuna da değinen Çağıl, maliyeye başvuru yaptıklarını dile getirerek, personel eksikliğinde hiçbir çalışanın mağdur olmadan vatandaşa en iyi hizmetin verileceğini anlattı.
 
 
Çağıl ayrıca son günlerde şiddetin sağlık çalışanlarını hedef aldığını, bu konuda da bakanlık olarak her türlü önlemi aldıklarını ve şiddetin önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet