Skip Navigation Links

Feriz Esnafla Biraraya Geldi

İskenderun AK Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sanayi esnaflarıyla birlikte küçük sanayi sitesindeki aşevin de bir araya ge

Gündem   A+a-

İskenderun AK Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sanayi esnaflarıyla birlikte küçük sanayi sitesindeki aşevin de bir araya geldiler. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Mehmet Doğan Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatının ve başkanının esnaflarımıza yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını belirtti.
Esnaflarımızın her zaman yanında olduklarını belirten Feriz; “İlçe teşkilatı olarak üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz ve getirmeye devam ediyoruz. Bilindiği üzere İskenderun Belediyesi’ni uzun yıllar iktidar belediyesi ile buluşturamadık. Bu defa artık zamanın geldiğini düşünüyor tüm teşkilatlarımızla yoğun bir çalışmayla 29 Mart 2014 de yapılacak olan seçime odaklanmış durumdayız. Şöyle etrafımızdaki komşu şehirlere baktığımızda, yirmi yılını kıyasladığımızda ne kadar geride kaldığımız bariz ortadadır. İskenderun’a gelen treni bu defa kaçırmamamız lazım, İskenderun için hayalini kurduğumuz projeleri gerçekleştirmenin zamanı bu sefer geldiğine inanıyorum. Bu seçimlerde kısır kavgaları bırakıp kişilere odaklanmadan, AK Parti’nin hizmet anlayışına odaklanarak oyunuzu sizden talep ediyoruz. “Dedi.


Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet