Skip Navigation Links

Hayvanseverler barınaktaki çalışmalardan memnun

İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti

Gündem   A+a-

İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
Hayvanseverler barınaktaki çalışmalardan memnun
 
İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Makamda gerçekleşen ziyarete, İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Fato Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyarette, İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği yönetimi, İskenderun Belediyesi Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’nin çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Yaptığı konuşmasında, İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği’nin beş ay önce kurulduğunu belirten Dernek Başkanı Fato Özdemir, yeni yönetimi belirlediklerini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, hayvanları sevmeyenin insanı da sevemeyeceğini belirtti.
 
 İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği yönetimi, “Sizin döneminizde köpek barınağı çok güzel oldu. Çok güzel ve etkili bir çalışma sergilediniz. İskenderun’daki hayvanseverler bu çalışmanızdan dolayı çok memnunlar, çalışmalarınızı takdir ediyorlar” dediler.
İskenderun Belediyesi Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’ndeki personelin sokak hayvanları konusunda duyarlı olduklarını belirten dernek yönetimi, çalışanların işini severek yapmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.
İskenderun Belediyesi Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’nin ülkemizde sayılı barınaklardan biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hayvanların da insanlar gibi bu doğada yaşama hakkı var. Barınağımızda sokak hayvanları aşılanıyor, gerekli tedavileri yapılıyor. Hayvanseverler istedikleri takdirde sokak köpeklerini sahiplenebiliyor” dedi.
Doğanın dengesini korumanın önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konuklarıyla bir süre sohbet etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, dernek yönetimine başarı dileğinde bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet