Skip Navigation Links

Metin Uca'dan Civelek'e Ziyaret

Gazeteci-sunucu Metin Uca Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu

Gündem   A+a-

Gazeteci-sunucu Metin Uca Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu
Gazeteci-sunucu Metin Uca, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, gazeteci-programcı Metin Uca’ya İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü verdi.
26 Şubat Salı günü, İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda saat 20.00’de programı olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i davet eden gazeteci-sunucu Metin Uca, “İskenderun çok güzel bir kent. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.
İskenderun’un ve ilimizin pek çok kültürün izlerini taşıdığını anımsatan programcı-yazar Metin Uca, bunun büyük bir zenginlik olduğunu söyledi.
İskenderun’un coğrafyasıyla ve halkıyla güzel bir kent olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de, hoşgörüye dayanan bir yaşam kültürü bulunduğunu ifade etti.
İskenderun’un zengin bir mutfağa sahip olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun coğrafyası, halkıyla çok güzel bir şehir. Biz de halkımıza ve İskenderun’a layık olmaya çalışıyoruz” dedi.
Makamda gerçekleşen ziyaret, sohbet ortamında sürdü.
Gazeteci-programcı Metin Uca’ya ziyarette, programı organize eden Besime Organizasyon yetkilileri Besime-Vedat Kireççi eşlik etti.
Metin Uca Braille alfabesi ile yazılı kapı etiketini inceledi
Engellilerimizin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla belediye binasındaki birimlere monte edilen Braille alfabesiyle yazılı olan kapı etiketleri, gazeteci Metin Uca’nın dikkatini çekti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret eden gazeteci-yazar Metin Uca, Belediye binasındaki birimlerin girişinde bulunan görme engelliler için Braille alfabesi ile yazılı olan kapı etiketlerini ilgiyle inceledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Belediyeci 1 Mart 2013 Cuma
Görme engellilere işaretler yaptırdı sayın belediye başkanımız fakat geldiginde 3-4 engelli belediye çalışanını işten çıkarttı... bu ne yaman çelişki anne!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet