Skip Navigation Links

Avukat Sercan Gökpınar Mazbatasını Aldı

Örnek bir kişilik, çalışkan ve savaşçı ruhuyla geleceği parlak bir hukukçu olan Avukat Sercan Gökpınar, mazbatasını alarak resmen mesleğini icra etmeğ

Gündem   A+a-

 

Örnek bir kişilik, çalışkan ve savaşçı ruhuyla geleceği parlak bir hukukçu olan Avukat Sercan Gökpınar, mazbatasını alarak resmen mesleğini icra etmeğe başladı.
Avukat Sercan Gökpınar Mazbatasını Aldı


Avukat Sercan Gökpınar, mazbatasını alarak resmen “Avukat” unvanını almış oldu. Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl’ün elinden mazbatasını alan Avukat Sercan Gökpınar’ın mutluluğuna, CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, CHP’li İskenderun Belediye Meclis Üyesi Zeki Aytaş, ailesi, arkadaşları ve Hatay Barosu’ndan bir çok hukukçu ortak oldu.


Aynı zamanda bölgemizin tanınmış işadamlarından Münir Gökpınar’ın oğlu olan Avukat Sercan Gökpınar’ın mazbata töreninde konuşan Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl,
“Her katılım bizim gücümüze güç katıyor. Sercan Gökpınar da stajı boyunca, bilgisiyle, birikimiyle, kişiliğiyle, Hatay Barosuna ve halka hizmet edeceğini bize layıkıyla gösterdi, bugün de yemin etmek suretiyle aramıza katıldı. Aramıza katılmasından dolayı duyduğumuz mutluluğu ifade ediyorum. Kendisinin de bu mesleği kurallarıyla, layıkıyla yapabileceğini gördüğümüz için bugün aramıza katıldı.” Dedi.


Mazbatasını aldıktan sonra herkese teşekkür eden Avukat Sercan Gökpınar, okul dönemi, staj döneminde ve hayatın kendisine kattıklarıyla İskenderun’da örnek bir hukukçu olmak gayretinde olacağını belirterek, bugünlere gelmemde katkılarını esirgemeyen aileme ve bana güvenen dost ve akrabalarıma yakışır bir hukukçu olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Adalet olgusunun gerçek anlamda tecellisi benim için çok önemli bir uğraş konusu olacaktır.” Dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet