Skip Navigation Links

Anemon İskenderun Açılışa Hazır

ANEMON Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, Anemon İskenderun’un açılışa hazırlandığını belirtti.

Gündem   A+a-


ANEMON 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Anemon İskenderun açılışa hazırlanıyor.
ANEMON Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, Anemon İskenderun’un açılışa hazırlandığını belirtti.
ANEMON HOTELS yöneticileri basın mensuplarına oteli gezdirerek yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.
Yavaş, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 18.Oteli İskenderun’a açtıklarını belirterek,”Otelimiz yaklaşık 20 Milyon Dolara mal oldu.144 Odası 300 yatak kapasitesi ile tam donanımlı hale getirildi. farklı özelliklerdeki 134 deluxe,9 suit ve 1 engelli oda ve toplamda 144 odaya sahip olup, otelimiz misafirlerinin rahatı düşünülerek hazırlandı” dedi.
Yavaş,”hoşgörü ve huzurun kenti İskenderun’da misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağımız otelimiz, rahat ve şık ortamıyla sizleri karşılayacak. 5 yıldızlı otelimizde misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” diye konuştu.
Yavaş, şunları söyledi:
“Tüm odalarında mevcut kettle ile ücretsiz çay, kahve ve su servisi, merkezi sistem klima, minibar,çalışma masası,uydu yayınları, 3 seçenekli yastık menüsü ,sabahları ücretsiz gazete servisi ile beklentilerinizin üzerinde hizmet vermeyi amaçlıyor. Tüm bunlara ek olarak Anemon İskenderun Otel’de yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, şok duş, dinlenme odası ve masaj hizmetlerinin verildiği ,Anemon gym center bulunacak.”
 
  Yavaş,” Türkiye’de doğduk, Türkiye’de büyüyoruz ilkesiyle bünyemize yeni oteller katmaya devam ediyoruz. 2012 Sonu ve 2013 yılında hizmet vermeye başlayacak Anemon Adana, İskenderun ve Samsun Otellerimizde de sizleri Anemon standartlarında misafir etmekten kıvanç duyacağız.
 

Anemon İskenderun Açılışa Hazır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet