Skip Navigation Links

İskenderun Lisesinden Comenius Projesi

Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını okul müdürü Ali Kuruca ,projede emeği geçenleri kutlayarak çevreye her zaman büyük önem verdiklerini belirtt

Gündem   A+a-


İSKENDERUN LİSESİ COMENİUS 8.GÜN HABER ile 8gunhaber


İskenderun Lisesinden Comenius Projesi
İskenderun Lisesi öğretmenlerince hazırlanan ve Avrupa Bakanlığı tarafından onaylanan G.R.E.E.N. (Go Re-Educate Earth Now – Dünyayı yeniden eğitelim) isimli Avrupadan 5 okul ile ortaklı (Almanya, İspanya, Romanya, İtalya ve Macaristan) Comenius Projesi kapsamında İskenderun Belediye Kültür Sarayında Çevre Konulu bir konferans düzenlendi.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını okul müdürü Ali Kuruca ,projede emeği geçenleri kutlayarak çevreye her zaman büyük önem verdiklerini belirtti.
Kuruca, öğrencilerin çevreye duyarlı olması noktasında çeşitli çalışmalar yapıldığını belirterek temiz bir çevre yaşanılabilir bir kent herkesin ortak düşüncesi olduğunu ifade etti.
Comenius Projesi kapsamında, çevre konusunda proje ortağı olan İskenderun Lisesi’nin sunumunda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çöp fabrikası, içmesuyu, arıtma tesisi gibi tesis ve çalışmalarla İskenderun’un yaşanılır ve çağdaş bir kent olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.
Konferansa, katılımcı olarak,ODTÜ Deniz Enstitüsü Müdürü Prof. Ahmet Erkan KIDEYŞ Deniz ile ilgili,Güriş Belen Rüzgar Enerjisi Santralı Müdürü Elektrik Mühendisi Fatih Anıl,İskenderun Çevre Derneği Yönetim Kurulu Üyesi A. Oktay Demirkan, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek katıldı.
 
 
 

İskenderun Lisesinden Comenius Projesi videosunu izlemek için tıklayın.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet