Skip Navigation Links

“3. Farabi Değişim Programı Öğrenci Bilgilendirme Semineri”

MKÜ Farabi Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “3. Farabi Değişim Programı Öğrenci Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

Eğitim   A+a-

“3. Farabi Değişim Programı Öğrenci Bilgilendirme Semineri”
Üniversitemiz Farabi Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “3. Farabi Değişim Programı Öğrenci Bilgilendirme Semineri” 20 Şubat Çarşamba günü Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlendi.
Öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen seminerde, açılış konuşmasını yapan Farabi Değişim Programından sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Hanifi Kılıçarslan, öğrenciler ve eğitim vizyonu bakımından Farabi’nin önemini vurgulayarak, “ Günümüzde bilim, sürekli gelişen ve değişen bir olgudur. Hayatın her alanında olduğu gibi bilim kuşağı içerisinde de durağan bir yer yoktur. Durmak, beklemek insana zarar vermektedir. Bilimin amacı da bu durgunluğu önlemek, sunduğu yeniliklerle ideal hedeflere üniversitemizi sizlerle birlikte taşımaktır. Bu nedenle Farabi Değişim Programı da bu değişimin nadide bir parçasıdır.” dedi.

 

 
 Farabi Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Volkan Kılıç öğrenci değişim bilgileri ve anlaşmalı bölümlerden, Uzman Mehmet Şengül öğrenci değişim esasları ve başvuru için gerekli olan belgelerden, Farabi Kurum Şefi Sema Birsel’in de Farabi bursları ile ilgili merak edilen konulardan bilgi aktardıkları konuşmalarının ardından “3. Farabi Değişim Programı Öğrenci Bilgilendirme Semineri” üniversitemize gelen ve üniversitemizden giden öğrencilerin fikirlerini beyan etmesiyle ve konu hakkındaki soruların cevaplanmasıyla son buldu.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet