Skip Navigation Links

Mehmet Öntürk: 'Samandağ-Çevlik Arsuz Yolu Artık Çıkmaz Sokak Değil!'

Mehmet Öntürk Düğmeye Bastı, Arsuz Işıklı ve Kale Yolu Yapılıyor

Mehmet Öntürk: 'Samandağ-Çevlik Arsuz Yolu Artık Çıkmaz Sokak Değil!'Web
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Samandağ Işıklı Kale Yolu Yapılıyor
 
Hatay’da uzun yıllar hayali kurulan ve özellikle Arsuz’u ‘Çıkmaz Sokak’ tabirinden kurtaran Samandağ Çevlik- Arsuz Kale yolu, Kale- Işıklı arası bölümün çok kötü olması nedeniyle sıkıntılara neden oluyordu.
Doğa harikası bölgenin daha rahat ziyaret edilebilmesi ve araçların geçişlerini kolaylaştırması için Hatay Büyükşehir Belediyesi eski yönetimine yapılan tüm rica ve baskılar sonuçsuz kalmış, Işıklı ve Kale arasında kalan güzergahtan dolayı da bölge halkı kaderine terkedilmişti.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün aday olduğu ilk gün sözünü verdiği yolda çalışmalar başladı.
Arsuz Işıklı ve Kale köylerinde bayram havası estiren Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarının başlaması üzerine diğer muhtarlar da giderek HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Işıklı Mahalle Muhtarı Erol Kuyucu ile Kale Mahalle Muhtarı Nihat Çolak, bölgede bayram havası estiren çalışmaları yakından takip ediyor ve her an emek verenlerin yanında oluyorlar.
Işıklı ve Kale halkını büyük bir dertten kurtaran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e bölge halkı adına teşekkür eden muhtarlar Çolak ve Kuyucu, bölgede gezinti yapmak isteyen vatandaşların bir süre gelmemeleri ve yolun bitimi sonrası gelmeleri konusunda uyardılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mehmet Öntürk:
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet