Skip Navigation Links

Helal Olsun Arsuz Devlet Hastanesi Kadrosuna ...

Yaz sezonunun en yoğun döneminin yaşandığı Arsuz'da, Devlet Hastanesinde deyim yerindeyse izdiham yaşanıyor.

Helal Olsun Arsuz Devlet Hastanesi Kadrosuna ...

Gündem   A+a-

 
Daha önce özellikle kalp krizi ve yaralamalı kazalar sonrası İskenderun mesafesinde yollarda hayatını kaybeden canların acısı hafızalarda ve yüreklerdeki tazeliğini korurken, hizmete girdikten sonra onlarca kalp krizi ve yaralanmalı kazalara hızlı müdahaleyle yüzlerce durumu kritik hayatları döndürmeyi başaran Arsuz Devlet Hastanesi Acil Servisi büyük takdir topluyor.
 
Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel'in ısrarlı çabaları ve titiz takibi sonucu hizmete alınan Arsuz Devlet Hastanesi'nde tüm doktor, hemşire ve çalışan personelin performansı büyük takdir toplamaya devam ediyor.
 
Gerek poliklinikler ve gerekse de acil servise başvuran binlerce vatandaş, doktor kadrosu, sağlık çalışanları ve tüm personeliyle yoğunluğa hızlı yanıt verilmesi nedeniyle teşekkür ediyor.
Güleryüzlü, hastayı dinleyen, her konuda yardımcı olan Arsuz Devlet Hastanesi personeli, yerli nüfus ve tatilcilerin takdirini topluyor.
 
Yerleşik nüfusu yüzbinin az üzerinde olmasına rağmen, depremzede misafir, yeni yerleşik ama ikametini taşımamış ve de tatilci nüfusla birlikte neredeyse dörtyüz binleri bulan nüfusa hizmet veren Arsuz Devlet Hastanesi, yakında giderilmesi beklenen tıbbi cihaz ve personel eksikliğine rağmen başarı çıtasını zirveye taşımayı başardı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet